Τα curvy κορίτσια που αγαπούν τη μόδα και ψάχνουν τα ρούχα που θα αγοράσουν πολύ προσεκτικά, ακολουθώντας μια δική τους φιλοσοφία. Συχνά αντιμετωπίζουν όμως ένα πρόβλημα: Τα brands στα οποία μπορούν να βρουν τα νούμερά τους συχνά είναι… βαρετά.

Για να ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα, συγκεντρώσαμε τα brands που θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά.

Simply Be

Για ποικιλία σε prints και ένα μεγάλο εύρος σε νούμερα, το Simple Be θα γίνει σύντομα το αγαπημένο σου shop. Θα βρεις από items για το γυμναστήριο, μέχρι statement κομμάτια, για να καλύψεις όλες τις fashion ανάγκες ενός 24ώρου.

Universal Standard

Το brand έχει μια φρέσκια προσέγγιση στο design και διατηρεί μια σύγχρονη ματιά. Η ποιότητά τους είναι αδιαμφισβήτητη και η αλήθεια είναι πως θα ικανοποιήσει τις minimal γυναίκες.

Violeta by Mango

Αυτή η plus-size συλλογή του Mango είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για ένα ραντεβού ή μια βραδιά έξω.  Παρόλα αυτά, μπορεί να σου χρησιμεύσει και για πιο ιδιαίτερα outfits για το γραφείο.

Pretty Little Thing Plus

Τα φορέματα του Pretty Little Thing είναι τόσο cute όσο χρειάζεται. Αν έχεις στη shopping list σου ιδιαίτερα maxi φορέματα, αυτό το brand θα σε ικανοποιήσει.

Ashley Stewart

Κάνοντας ένα scroll στο site του Ashley Stewart ίσως βρεις κάποια πράγματα στα οποία δε θα μπορέσεις να αντισταθείς. Πρόκειται για ένα brand που δείχνει να έχει γίνει το αγαπημένο πολλών curvy κοριτσιών και όχι άδικα.

Navabi

Περιλαμβάνει casual looks, κομμάτια για το γραφείο, αλλά και αντίστοιχα για βραδινές εμφανίσεις. Μαντεύουμε πως θα το λατρέψεις.

Lane Bryant

Αν ψάχνεις το ιδανικό σουτιέν, τα τέλεια ρούχα για το γυμναστήριο, και το φετινό αγαπημένο σου μαγιό, το brand Lane Bryant θα σε καλύψει απόλυτα.

Soncy

Τα κορίτσια που έχουν τεράστια ανάγκη για items ιδιαίτερα, μοναδικά, με cool designs και ανοίγματα, το Soncy θα γίνει το αγαπημένο τους brand. Στο shop μπορείς να ψωνίσεις ανά νούμερο ή περίσταση και η αισθητική είναι αγνεία μαγεία.

featured image: The Curvy Fashionista