Ο τομέας “σχέσεις” έχει γεμίσει με άγνωστους όρους που θυμίζουν περισσότερο fitness trends, παρά ερωτική χημεία. Κατανοητό, έχουμε χαθεί. Τώρα θα μπερδευτείς ακόμα λίγο, γιατί θα πρέπει να προσθέσεις το relationship λεξικό σου και το curving.

Τι είναι το curving

Μπορείς να πεις -επίσημα- ότι σου έχουν κάνει curving, όταν ο τύπος (ή η τύπισσα) που σου αρέσει και νομίζεις ότι φλερτάρετε:

*Είναι τόσο εκδηλωτικός όσο πρέπει για να μην ξέρεις αν πραγματικά βγαίνετε ή όχι.

*Αργεί να απαντήσει για μέρες.

*Όταν τελικά απαντήσει, είναι πιο “μέτριος” και από τον καφέ του συνοικιακού σου take-away. Ξέρεις εκείνο που σταματάς όταν ξέρεις ότι δε θα βρεις να παρκάρεις παρακάτω.

giphy

Στην ουσία, οι curvers δεν ξέρουν πώς να τελειώσουν πραγματικά μια κατάσταση που δεν προχωράει. Οπότε και περιορίζονται σε ανούσιες ανταλλαγές μηνυμάτων και σε συζητήσεις που θα μπορούσαν να μην έχουν γίνει και ποτέ. Όπως καταλαβαίνεις, το curving είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που φρικάρουν όταν μια συζήτηση κάνει κοιλιά.

Ίσως να έχεις υπάρξει κι εσύ curver σε κάποια φάση της ζωής σου

Είναι πολύ πιθανό να έχεις πιάσει τον εαυτό σου να μην ξέρει πώς να λήξει μια κατάσταση που σε αφήνει ερωτικά αδιάφορη. Δεν θέλεις να πληγώσεις τον άλλον και συνεχίζεις να του απαντάς σχεδόν αυτοτιμωρητικά. Ενώ πολλές φορές αφήνεις τα μηνύματά του αναπάντητα. Εκείνος από την άλλη το πιο πιθανό είναι πως καταλαβαίνει ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Αλλά συνεχίζει να ελπίζει. Όπως κάθε ρομαντικός άνθρωπος με ψυχή οφείλει να κάνει στο τέλος της μέρας.

Γιατί ποτέ κανείς δεν αγάπησε έναν curver

*Σπαταλάει τον χρόνο των άλλων.

*Δίνει παράταση στο heartbreak, δίνοντας ελπίδες.

*Είναι αναβλητικός.

*Δεν καταλαβαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα κληθεί να βάλει τελεία.

*Τελικά μήπως, απλά πρέπει να μάθει να λύνει θέματα και να αντιληφθεί τι θέλει; Μέχρι τότε, ας δουλέψει στο να διαχειρίζεται τις διαπροσωπικές του σχέσεις. Τη στάση του απέναντι στον έρωτα και τα συναισθήματα και τις ανασφάλειές του. Ναι, curver, κάποιες “υποθέσεις” πρέπει να κλείνουν.

Ας κάνουμε τις σχέσεις και πάλι ξεκάθαρες παιδιά. Ελπίζοντας ο έρωτας να την παλέψει λίγο παραπάνω χωρίς λεξικά.


featured image: ants-marketing.gq