Δεν ξέρω αν το έχουμε ξαναπεί, αλλά εμείς εδώ λατρεύουμε το καλό φαγητό. Και γενικά το φαγητό. Οπότε με την πρώτη ευκαιρία εκμεταλλευόμαστε κάθε τι που θα ικανοποιήσει την όρεξη μας. Μια από αυτές τις ευκαιρίες ήταν και τα γυρίσματα της Cucina Di Darla.

Η Εύα Δαρλαγιάννη – aka Cucina Di Darla πλέον για σένα – ξεκίνησε να μοιράζεται την αγάπη της για μαγειρική με τον κόσμο του Youtube πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Έκτοτε έχει κάνει απλές αλλά και πιο σύνθετες συνταγές, οικονομικές και όχι πολύ χρονοβόρες που μπορείς εύκολα να τις εντάξεις στο εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα. Μεταξύ μας, αν ψάχνεις συνταγή για ένα καλό γλυκό, η Εύα είναι γκουρού σε αυτό το κομμάτι μιας και λατρεύει τη ζαχαροπλαστική.

Αυτό που θα σε κερδίσει με το που δεις το κανάλι της Εύας στο Youtube είναι η αισθητική. Εκείνη και η ομάδα της δουλεύουν καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Και καταφέρνουν πολύ καλά να θες να φας κάθε τι που φωτογραφίζουν και μαγειρεύουν. Αν ακολουθήσεις κι εσύ κάποια συνταγή της θα πιάσεις τον εαυτό σου να σιγοτραγουδά παράλληλα το intro τραγούδι των βίντεο. No kidding.

Κι ενώ σου είπαμε ότι λατρεύουμε το φαγητό, αυτό δε σημαίνει αυτόματα ότι ξέρουμε και να το φτιάχνουμε. Η Εύα όμως όπως θα δεις ήταν αρκετά υπομονετική και οποιαδήποτε αποτυχία κόπηκε στο μοντάζ. Έτσι για να είμαστε ειλικρινείς. Το αποτέλεσμα; Υπέροχα cupcakes με blueberries και frosting από λεμόνι – γιατί κάπου έπρεπε να βάλουμε και το κίτρινο το σαβουαρβιλί. Μείνε όμως μέχρι το τέλος για να δεις τα bloopers. Θα μας θυμηθείς!