Το Cream Fashion είναι το e-shop που θα καλύψει τη ντουλάπα σου όσον αφορά επιλογές ρούχων για το γραφείο αλλά και εκτός γραφείου. Οι συλλογές του ανανεώνονται εβδομαδιαία και εμείς αυτή την εβδομάδα ανακαλύψαμε ένα πτι καρώ, ασπρόμαυρο σεμιζιέ φόρεμα, ένα κοντό φόρεμα για τις Παρασκευές που θα πάμε για ποτό, μία άνετη βελουτέ φόρμα σε αγαπημένο γκρι, ένα μαύρο cropped παντελόνι γραφείου και μαλακές ζακέτες για όλη τη μέρα.

ΦΟΡΕΜΑ ΣΕΜΙΖΙΕ (€54,00)

Θα το φορέσεις με τα μποτάκια σου ή με ankle boots τις χαλαρές μέρες στο γραφείο. Μπορείς να το συνδυάσεις με μία oversized μαλακή ζακέτα.

ΦΟΡΕΜΑ MIDI ΠΟΥΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ (€39,95)

Το πουά φόρεμα με διαφάνεια είναι ιδανικό για τις Παρασκευές που θες μετά το γραφείο να βγείς. Ή τις Τρίτες που απλά θέλεις να μην είσαι βαρετή.

ΦΟΡΕΜΑ MIX PATTERN ΚΡΟΥΑΖΕ (€59,95)

Μας αρέσει η ιδέα του κρουαζέ φορέματος με διαφορετικά patterns για όλες τις φορές που θέλεις να βάλεις ένα πολύ ενδιαφέρον φόρεμα στο γραφείο, χωρίς να υπερβάλλεις.

ΦΟΡΕΜΑ ΕΜΠΡΙΜΕ ΜΕ ΖΟΡΖΕΤΑ (€32,75)

Η animal print τάση που ξεκίνησε το καλοκαίρι δεν θα χάσει τη διαχρονικότητα της οπότε επένδυσε σε ένα φόρεμα που θα φορέσεις με μαύρα ankle boots.

ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΛΕΚΤΗ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ (€15,15)

Φρόντισε να έχεις ένα λεπτό πουλόβερ που δεν προσθέτει όγκο και θα φορέσεις με τα jeans σου αλλά και φούστες στο γραφείο.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΦΟΡΜΑΣ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΠΑΓΙΕΤΕΣ (€21,30)

Αγαπημένη επιλογή φόρμας. Η ποιότητα του υφάσματος είναι ένα καλό κίνητρο να βγεις για καφέ με τις φόρμες.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ ΨΗΛΟΜΕΣΗ ΜΕ ΒΟΛΑΝ (€15,95)

Διάλεξε ένα άνετο cropped παντελόνι που θα εκτιμήσεις πολύ κάθε φορά που δεν θέλεις να φορέσεις ένα cigarette παντελόνι γραφείου ξανά.

ΦΟΡΕΜΑ ΣΟΥΡΑ ANIMAL PRINT (€41,55)

Snake skin print αν θέλεις να είσαι πιστή στα trends και αυτό το μακρύ φόρεμα μπορείς να το δοκιμάσεις με μία μαύρη μακριά ζακέτα και ψηλές μαύρες μπότες.  

ΖΑΚΕΤΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΗ RIB (€35,15)

Ζακέτα rib με κουμπιά που φοριέται άνετα σαν ζακέτα, φόρεμα αλλά και μπλούζα!

ΖΑΚΕΤΑ ΠΛΕΚΤΗ RIB (€13,80)

Αγαπημένη απόχρωση του ροζ σε μία ζακέτα που θα φορέσεις με τα περισσότερα ρούχα σου. Μπορείς να τη βρεις και σε άλλα χρώματα. Cream Fashion