Η coco_pinkprincess δεν είναι ένα συνηθισμένο 8χρονο κορίτσι που παίζει ντύνοντας και ξεντύνοντας τις κούκλες της. Η Coco είναι μάλλον το πιο cool 8χρονο που έχεις δει!

Η μικρή fashionista από την Ιαπωνία με τους τολμηρούς στιλιστικούς της συνδυασμούς έχει κερδίσει πάνω από 677 χιλιάδες followers στο Instagram. Αναζητά συνεχώς το 10 με θαυμαστικό στο μάθημα της μόδας.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς της άνοιξαν ένα vintage shop στο Harajuku της Ιαπωνίας. Αφότου είχαν εγκατασταθεί εκεί μετά το μεγάλο σεισμό της Φουκοσίμα το 2011. Το FUNKTIQUΕ (#funktiquetokyo), όπως ονομάζεται το μαγαζί, λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τη μικρή Coco. Παράλληλα τη βοήθησε στο να πάρει ένα μεγάλο μάθημα που πολλά παιδιά στη ηλικία τους αγνοούν. Να μπορεί κανείς να εκφράζεται μέσα από τα ρούχα της! Η Misato, μαμά και μεγαλύτερη fan της Coco, δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram. Εκεί συνήθιζε να δημοσιεύει φωτογραφίες με σύνολα που η Coco συνδύαζε με μεγάλη όρεξη αλλά και ευκολία. Κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο αριθμός των ανθρώπων που γοητεύτηκαν από τα στιλιστικά της ‘κατορθώματα’ να αγγίξει τις 10.000. Σύμφωνα με τη Misato, η Coco παθιάζεται κάθε φορά με το δημιουργήσει μια εικόνα που πολλοί ενήλικες θα ήθελαν πολύ να είχαν δημιουργήσει.

Έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον όπου περιτριγυρίζεται από ρούχα…” αναφέρει στο Elle η Misato. “… Για αυτό πάντα βλέπει τα ρούχα και τη μόδα με έναν τρόπο πιο διασκεδαστικό από τους υπόλοιπους“.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο για ένα παιδί να είναι τόσο ενημερωμένο για αυτά τα πράγματα, αλλά είναι απλώς ένα μέρος του συνεχώς μεταβαλλόμενου κόσμου μας!

Μπορεί να έχει βρεθεί στις σελίδες μεγάλων περιοδικών, όπως η Vogue και το Elle φορώντας εταιρίες όπως Gucci, Balenciaga και Versace. Ωστόσο, ο λογαριασμός της στο Instagram εξακολουθεί να είναι οικογενειακή υπόθεση. Για την Coco φαίνεται πλέον καθημερινότητα να φοράει ρούχα που πολλοί ενήλικες θα ήθελαν, αλλά δε θα τολμούσαν. Πάντα, όμως, με μια δόση χαριτωμένης παιδικότητας χωρίς να φαίνεται κάτι επιτηδευμένα “μεγαλίστικο”.

Παρά τις ιδιαίτερες ασχολίες της, η Coco ζει ως ένα φυσιολογικό 8χρονο με τη μόνη διαφορά πως αντί να ντύνει τις κούκλες της, φορά η ίδια μερικά από τα πιο ευφάνταστα σύνολα που έχεις δει. Τα οποία παρουσιάζει όχι στον καθρέφτη της κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού με τις φίλες της. Αλλά σε ένα πλήθος από followers που κοντεύει τις 700 χιλιάδες.

Δες ακόμα:
H Sara Sampaio αποκαλύπτει τη nighttime skincare routine της
12 street style στιγμές που καθόρισαν τη μόδα για το 2018
Katie Jane Hughes: πάρε μαθήματα από την πιο επιτυχημένη makeup artist στο Instagram

featured image: elle.com