Η μόδα είναι συχνά ένα μεγάλο ταξίδι. Άλλες φορές ο προορισμός είναι γνωστός άλλες φορές πάλι επιτρέπουμε στον εκάστοτε σχεδιαστή να μας προσφέρει ένα δικό του μονοπάτι για να φτάσουμε σε κάτι καινούργιο και διαφορετικό.

Με ιδιαίτερη αγάπη στο μινιμαλισμό που παραπέμπει σε Σκανδιναβικά αλλά και ιαπωνικά πρότυπα, με δύναμη την απλότητα του σύνολου και την ικανότητα του κάθε ατόμου να δώσει ουσία στο εκάστοτε ρούχο, το brand Cocoandsilk ξέρει να δημιουργεί εναλλακτικές προτάσεις μόδας.

untitled-1-custom

Θυμίζοντάς μας την Νταϊάν Κίτον σαν Annie Hall στον Νευρικό Εραστή, την ταινία του Γούντι Άλεν, εμμένει με μια μοναδική προσήλωση στην κομψότητα, απογυμνωμένη από περιττά στολίδια και περίπλοκα μοτίβα. Στοιχεία ανδρόγυνου στυλ συνυπάρχουν με πιο θηλυκές λεπτομέρειες: ψηλόμεσα παντελόνια, κοτλέ σακάκια αλλά και φορέματα για όλη την ημέρα. Κομμάτια σε σκούρες αποχρώσεις  του μπλε, του γκρι αλλά και σε κλασσικό μαύρο. Δε θα μπορούσε να λείπει επίσης το πράσινο φόρεμα σε μια απόχρωση για τις μέρες και τις νύχτες μας που θέλουμε να φωτίσουμε μοναδικά.

Η νέα συλλογή “D” για τη σεζόν που ήδη διανύουμε, έχει πάρει το όνομά της από τον αγαπημένο της σχεδιάστριας, Δημήτρη, και αντλεί έμπνευση από τη μοναδική μητρόπολη του κόσμου, τη Νέα Υόρκη.

Επιπλέον σε μια προσπάθεια απόδειξης πως η μόδα είναι ανθρώπινη, σε κάθε νέα συλλογή CocoandSilk από εδώ και στο εξής θα υπάρχει ένα “Δ” κομμάτι, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατίθενται πάντα για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό.

Περισσότερα: cocoandsilk.com | facebook.com/cocoandsilk |

img_5964-custom

img_6173-custom

img_6047s-custom