Είσαι φαν της Sarah Jessica Parker; Είσαι λάτρης των παπουτσιών; Τότε έχουμε και καλά και κακά νέα για εσένα. Τα καλά νέα είναι ότι η γνωστή εταιρεία Airbnb σε πάει για ψώνια παπουτσιών με το διάσημο style icon της αγαπημένης σειράς και ταινίας «Sex and the City». Η Sarah Jessica Parker συνεργάζεται με την online αγορά για να προσφέρει ένα απόγευμα απόλυτης εμπειρίας για τέσσερα τυχερά wannabes Carrie. Το “Sole of the City με τη SJP“, η διετής εμπειρία, θα περιλαμβάνει μια περιοδεία σε μερικά από τα αγαπημένα σημεία της ηθοποιού στην αγαπημένη της πατρίδα, τη Νέα Υόρκη. Τα κακά νέα τώρα είναι ότι η συγκεκριμένη περιοδεία έχει γίνει ήδη sold out.

Τα έσοδα από την κράτηση των τεσσάρων τυχερών κοριτσιών στο site της Airbnb, θα δοθούν στο μπαλέτο της Νέας Υόρκης. Η Sarah Jessica Parker, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Boutlet NYC, δήλωσε στο Associated Press, ότι το μπαλέτο αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες πολιτιστικές εμπειρίες που μπορεί να έχει κάποιος.

Η λίστα της Sarah Jessica Parker περιλαμβάνει ένα ταξίδι στο Bloomingdale, ένα ζευγάρι παπούτσια από τη συλλογή της, ένα παγωμένο γιαούρτι μαζί της στο Forty Carrots και εισιτήρια για το διάσημο μπαλέτο. Η τιμή κυμαίνεται στα 400 δολάρια.

%cf%84%ce%bf-airbnb-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%88%cf%8e%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-sarah-jessica-parker-1-custom