Η νέα ελληνική streaming πλατφόρμα κινηματογράφου λέγεται Cinobo (εκ του Cinema No Borders) και ξεκίνησε τη λειτουργία της ήδη από τις 12 Μαρτίου. Δεν υπήρχε καλύτερο timing από αυτό που όλοι μένουμε στο σπίτι για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους.

Η πλατφόρμα με την μεγαλύτερη συλλογή ανεξάρτητου και arthouse κινηματογράφου στην Ελλάδα διαθέτει έναν πλούσιο κατάλογο εκατοντάδων ταινιών. Εδώ θα βρεις φιλμ που έχουν βραβευθεί στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου. Θα βρεις επίσης ταινίες που είναι δύσκολα προσβάσιμες στο ευρύ κοινό. Κάποιους τίτλους που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα και αριστουργήματα του κλασικού κινηματογράφου. Ανάμεσά τους ταινίες με Όσκαρ, Χρυσούς Φοίνικες και Χρυσά Λιοντάρια, ενώ ιδιαίτερη θέση κατέχουν και μια σειρά από παλιές και νέες ελληνικές ταινίες που είναι δυσεύρετες online.

Μπορείς δεις τις ταινίες μέσω του site τους αλλά και μέσω της εφαρμογής σε smartphone (Αndroid, iOS). Tablet και Smart TV (Android, LG). Επίσης η πλατφόρμα διαθέτει free trial για 14 μέρες.

Περισσότερες πληροφορίες για την συνδρομή μπορείς να βρεις στο επίσημο site τους.