Ένα scroll στο Instagram αρκεί για να καταλάβεις ότι η Ciara έχει πάρει τις αλλαγές στα μαλλιά πολύ σοβαρά. Και σίγουρα δεν είναι η μόνη.

Κατά τη διάρκεια των πολλαπλών lockdown είδαμε διάφορα αγαπημένα μας πρόσωπα να πειραματίζονται με τα hair looks τους. Αν μας ρωτάς, ίσως αυτός να είναι ο πιο safe τρόπος να εκτονώνεται κανείς σε τέτοιες περιόδους. Η τραγουδίστρια και permormer φαίνεται να αφουγκράστηκε αυτό που συνέβαινε παντού, κι είπε να βάλει κι αυτή τη δική της πινελιά στα trends που θα βλέπουμε παντού το 2021. Που να ήξερε ότι το cotton candy χρώμα στα μαλλιά θα γινόταν και το δικό μας αγαπημένο;

Όλα ξεκίνησαν μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού, που θέλησε να δοκιμάσει τα mermaid hair

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Η πρώτη αλλαγή έγινε από τον hair stylist, César DeLeön Ramirêz , τον οποίο εμπιστεύονται και η Winnie Harlow, αλλά και η Kylie Jenner. Με μία ανοιχτή απόχρωση του μπλε, η Ciara πήγε τα mermaid hair σε άλλο επίπεδο. Όπως ανέφερε και ο Ramirêz, έμπνευση γι’αυτή την απόχρωση αποτέλεσε το χρώμα του 2020 από την Pantone, το Classic Blue.

Μετά ήρθαν τα braids για τη φωτογράφιση του SELF Magazine

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Μπορεί κι αυτά να μην κράτησαν πολύ, αλλά ήταν αρκετά για να μας πείσουν ότι η Ciara μπορεί να υποστηρίξει όλα τα hair looks.

Και μετά ήρθε το ροζ

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Από το Δεκέμβριο μέχρι σήμερα, η Ciara έχει καταφέρει να βάλει το ανοιχτό ροζ ψηλά στη λίστα με τις αλλαγές που θα θέλαμε να κάνουμε. Δεν είναι ότι δεν το είχαμε δει και κάπου παλιότερα. Απλά, φαίνεται πως η ίδια κατάφερε να το εντάξει πολύ εύκολα στην καθημερινότητά της και μοιράστηκε φωτογραφίες χωρίς styling και περιποίηση. Αν κάτι μας προβληματίζει ιδιαίτερα, είναι πώς φαίνεται αυτό το ροζ αν μία μέρα δεν προλάβεις να το περιποιηθείς όπως πρέπει. Ως μητέρα τριών παιδιών, φαίνεται πως έχει την απάντηση.

Με αυτό εμφανίστηκε μάλιστα και πρόσφατα στο Super Bowl. Το ότι ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος, ήταν αναπόφευκτο.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Ciara (@ciara)

featured photo: Ιntagram Ciara