Το fisherman sweater έχει γίνει ιντερνετικό φαινόμενο, με ανθρώπους εκεί έξω να ποθούν τον Evans, αλλά και το… πουλόβερ του. Αδιαμφισβήτητα ο Chris Evans δείχνει κούκλος στο Knives Out, ωστόσο σήμερα θα επικεντρωθούμε στο iconic look του.

Ειλικρινά, εύκολα θα φορούσαμε το δικό μας fisherman πουλόβερ μέσα από το ψηλοκάβαλο τζιν μας ή τη midi φούστα μας. Ακόμα και με το πιο cozy, καθημερινό, φθαρμένο κολάν μας.

Σε μια συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, η costume designer του Knives Out,  Jenny Eagan, μίλησε για την έμπνευσή της πίσω από αυτό το κομμάτι. “Είχε μεγαλώσει προνομιούχος και χρησιμοποιούσε τα λεφτά του για να αγοράζει ακριβά αυτοκίνητα, ακριβά ρούχα, αλλά φαινόταν πως δεν τα εκτιμούσε απαραίτητα όλα αυτά τα πράγματα”, είπε. Προσέθεσε μάλιστα πως της άρεσε η ανοιχτόχρωμη επιλογή που έκανε, γιατί “ήταν ένα τέλειο χρώμα για τα μάτια του”, αλλά και επειδή “οι πλούσιοι άνθρωποι πάντα φορούν λευκά – τίποτα δεν λερώνεται ποτέ”.

Δυστυχώς, σύμφωνα με όσα λέει, διάλεξε το πουλόβερ του Evans κατά τη διάρκεια ενός πολύ βιαστικού fitting. Έτσι δε θυμάται ποιο είναι το brand. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν αρκετά πανομοιότυπα που μπορείς να βρεις εκεί έξω.

Mango
Loopy Mango
ASOS
featured image: purewow.com