Όταν πρόκειται για εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί οι περισσότερες celebrities ζητούν τη βοήθεια από τους make-up artists που συνεργάζονται. Μερικές όμως προτιμούν να το κάνουν μόνες τους. Κάποιες το κάνουν για να κερδίσουν χρόνο, κάποιες επειδή το απολαμβάνουν ως διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση διάβασε παρακάτω για τις διάσημες, αγαπημένες celebrities που κάνουν μόνες τους όλη τη μαγική δουλειά με τα πινέλα και τα χρώματα.

Lili Reinhart

Η Lili Reinhart έχει δηλώσει ότι όσα ξέρει για το make-up τα έμαθε στα 14 της, από τη vlogger Michelle Phan και το κανάλι της στο YouTube. Η Reinhart, που πρόσφατα έγινε η ambassador του beauty brand Covergirl, έχει επίσης δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι έκανε μόνη της το make-up για τον ρόλο της ως Annabelle στο Hustlers αλλά κι εκείνον της Betty Cooper στο Riverdale.

Emily Ratajkowski

Η EmRata είναι μία ακόμα από εκείνες που προτιμούν να κάνουν μόνες τους το make-up τους. Σε συνέντευξή της το 2016 στο Into The Gloss, είχε αναφέρει: “Κάνω μόνη μου το makeup για τις εκδηλώσεις και τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Μου αρέσει να βάζω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και να παίρνω τον χρόνο μου για να κάνω το make-up”.

Naomi Campbell

Η Campbell έχει συνεργαστεί με τους καλύτερους makeup artists κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως μοντέλο. Pat McGrath, François Nars και Kevyn Aucoin, αλλά ακόμα απολαμβάνει να κάνει μόνη της το make-up της. Σε ένα tutorial που δημοσίευσε το κανάλι της στο YouTubel παραδέχτηκε ότι έχει γίνει ειδήμων στο γρήγορο make-up: “Μετά από τόσα χρόνια καθιστή σε μία καρέκλα για ώρες θέλω η διαδικασία να κρατάει μερικά λεπτά.”

Scarlett Johansson

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, το 2014, στο αμερικάνικο ELLE η Johansson ανέφερε ότι της αρέσει να πειραματίζεται μόνη της με το make-up “εκτός αν πρόκειται για πολύ σημαντικές εκδηλώσεις.”

Zendaya

Μέσα στο 2019 η ηθοποιός είχε δηλώσει στο Byrdie: “Έχω παρακολουθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους να μου κάνουν το make-up έτσι ώστε πλέον να μπορώ να το κάνω μόνη μου. Και σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να το κάνω και καλύτερα.”

Blake Lively

Κι η Lively μπορεί να έχει όποιον make up artist θέλει, παρόλα αυτά συχνά επιλέγει να κάνει μόνη της το make-up. Είχε πει στο The Cut το 2013: “Μου αρέσει να φτιάχνω το meke-up και τα μαλλιά μου μόνη. Είναι διασκεδαστικό.”

Kate Middleton, the Duchess of Cambridge

Η νέα γενιά των βασιλικών οικογενειών ακολουθεί τον non-diva τρόπο και η Δούκισσα Kate Middleton είναι ένα τέτοιο τρανταχτό παράδειγμα. Στην πραγματικότητα, η Kate έκανε μόνη της το μακιγιάζ του γάμου της το 2011. Γεγονός που παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Meghan Markle, the Duchess of Sussex

Τον ίδιο κανόνα ακολουθεί κι η Meghan.

Kim Kardashian West

Αρκετές φορές έχει αναφέρει τα οφέλη του να κάνεις μόνος σου το make-up, κι έχει τονίσει ότι το κάνει πάντα όταν την πιέζει ο χρόνος. Εξάλλου, έχει μοιραστεί τη διαδικασία σε αρκετά videos, στο κανάλι της στο YouTube.