Ο γαλλικός οίκος μόδας Hermès ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός beauty προϊόντος, για πρώτη φορά στα 183 χρόνια ιστορίας του. 

Πρόκειται για μία συλλογή κραγιόν με 24 αποχρώσεις και τρία ακόμα χρώματα που θα λανσάρονται κάθε σεζόν. Οι αποχρώσεις των κραγιόν είναι εμπνευσμένες από το αρχείο με τα 75,000 δείγματα μεταξωτών μαντιλιών κι από τις 900 αποχρώσεις δέρματος. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε δύο υφές. Μία ματ εμπνευσμένη από το την υφή του σουέτ δέρματος και η άλλη, σατινέ με λάμψη, εμπνευσμένη από το μαλακό δέρμα της Kelly τσάντας του οίκου.

Η συσκευασία που σχεδιάστηκε από τον creative director των συλλογών κοσμημάτων και παπουτσιών του οίκου, Pierre Hardy. Είναι μίνιμαλ και περιλαμβάνει ένα σημαντικό μήνυμα: είναι κραγιόν με ανταλλακτικό. “Θέλαμε η συσκευασία να λειτουργεί με ανταλλακτικό έτσι ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε στο κυρίως προϊόν πολύτιμα και πολυτελή συστατικά με τη δική τους σημαντική αξία” δήλωσε ο Pierre στο WSJ Magazine. Η συσκευασία είναι plastic-free και κατασκευασμένη από το ίδιο μεταλλικό υλικό που έχουν οι λεπτομέρειες της Birkin bag.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Le temps suspendu (@hermestory) στις