Η Ashley Benson και η Cara Delevingne είναι ένα από τα πιο in style ζευγάρια του Hollywood, και μάλλον και από τα πιο ερωτευμένα. Το μοντέλο και η ηθοποιός έγιναν friends στα social media τον Μάιο του 2018, και μάλλον τότε γνωρίστηκαν και για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, στο set της ταινίας, Her Smell.

Στο Her Smell, η Cara υποδύθηκε την Crassie Cassie και η Ashley τη Roxie Rotten σε ένα band με το όνομα Akergirls. Τα γυρίσματα έγιναν τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2018. Η Ashley κάπου τότε ανέβασε την πρώτη selfie της με την Cara στο Instagram. Τότε κανείς δεν πίστευε πως αυτές οι δυο θα γίνονταν ζευγάρι. Κι όμως, ήδη είχαν αρχίσει να βγαίνουν. Η Ashley και η Cara συνέχιζαν να εμφανίζονται συχνά στα feed μας μαζί, αλλά η αντιληφθήκαμε τη σχέση τους τον Αύγουστο του 2018. Τότε ο φακός τις απαθανάτισε να φιλιούνται και αυτό λίγο πολύ επιβεβαίωσε τη σχέση τους.

Ωστόσο, η Cara δεν είχε δώσει καμία επιβεβαίωση για τη σχέση της μέχρι τον Ιούνιο του 2019, οπότε και ανάρτησε ένα Instagram video από το Her Smell. Έγραψε μάλιστα “η πρώτη μας επέτειος”

Έκτοτε, οι δυο τους δεν κρύβουν τη σχέση τους, εμφανίζονται μαζί σε events και κάνουν share στο Instagram κοινές φωτογραφίες. Οι δυο γυναίκες μιλούν σε συνεντεύξεις και κάνουν τατουάζ η μια για την άλλη. Η Cara βοήθησε την Ashley να γιορτάσει τα 30α γενέθλιά της με έναν εντελώς επικό τρόπο στο Μαρόκο. Έπειτα ανέβασε ένα πολύ γλυκό μήνυμα για τη σύντροφό της στο Instagram.

popsugar.com

Τον Οκτώβριο του 2019, η Cara Delevingne είπε στο ELLE UK πως μερικές φορές ήταν διστακτική να αναφέρει την Ashley δημόσια:

“Επειδή η [η σχέση μου] είναι ιερή. Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι ενδιαφέρονται τόσο πολύ. Και εγώ δε θέλω να είμαι τόσο μυστικοπαθής σε σημείο που οι άνθρωποι να νομίζουν πως ντρέπομαι για το οτιδήποτε. Αλλά ποτέ δεν ήμουν σε μια σχέση που τα πράγματα ήταν τόσο δημόσια ή που αναρτούσα φωτογραφίες κάποιου άλλου. Αυτό έδειχνε να είναι διαφορετικό.”

Από ό,τι φαίνεται οι δυο τους έχουν βρει ισορροπία στη σχέση τους, ώστε να κρατούν τα πράγματα όσο ιδιωτικά και όσο δημόσια χρειάζεται. Τόσο ώστε να καταλαβαίνουμε πόσο ευτυχισμένες είναι.

featured image: Cosmopolitan.com