Δεν έχω καταλήξει ακόμα για το ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι fans του account Boogie London Literary Woman: Αυτοί που αγαπούν τα βιβλία ή αυτοί που δε τρελαίνονται και τόσο;

Η περσόνα της Boogie London Literary Woman (BLLW) δημιουργήθηκε από δύο γυναίκες που ξέρουν πολλά για τα βιβλία. Αυτό τους δίνει ένα προβάδισμα, ώστε να μπορούν να τα σχολιάζουν και αναλόγως. Mέσα σε ένα πολύ μικρό διάστημα 2 μηνών, συγκέντρωσαν περίπου 15 χιλιάδες followers στην πλατφόρμα του Twitter. Και μας κίνησαν, λοιπόν, την περιέργεια να δούμε περί τίνος πρόκειται.

Αν σου αρέσουν τα κρύα British αστεία που δεν είσαι σίγουρος αν έχεις καταλάβει σωστά, τότε οφείλεις να ακολουθήσεις την BLLW. Αν παρακολουθείς μάλιστα την πλατφόρμα του Twitter θα δεις πολλούς celebrities, editors κ.λπ να μοιράζονται τα tweets της. Όταν οι δυο γυναίκες που έδωσαν ζωή – κι ένα Twitter λογαριασμό- στην BLLW, μίλησαν στην Guardian, παραδέχτηκαν ότι η συγκεκριμένη περσόνα υπήρχε γι’αυτές εδώ και πολλά χρόνια. Και σίγουρα δεν περίμεναν να κάνουν τους πάντες να γελάσουν με τα αστεία της.

Κάπου εδώ όμως πρέπει να αναφέρω και τα κακά νέα που αποφεύγω τόση ώρα. H BLLW, έχοντας δική της βούληση πια, κατάλαβε ότι δεν της ταιριάζουν και τόσο τα social media τελικά. Κι έτσι αποφάσισε να αποσυρθεί από αυτά. Δεν μας άφησε όμως έτσι απλά. Το τελευταίο της ποστ στο Twitter υπόσχεται, αν όχι επιβεβαιώνει, μια μελλοντική επιστροφή. À bientôt, λοιπόν, αγαπημένη BLLW και θα περιμένουμε το επόμενο tweet σου.


Featured Image: Jove Decadent | Ramon Casas i Carbó