Όλα ξεκίνησαν από την Charlotte Bes. Την Αυστραλή ηθοποιό που ανακάλυψε το baby fringe τυχαία, όταν η ομάδα της αποφάσισε να της κάνει μια ριζική αλλαγή. Το haircut που εξελίσσει τις αφέλειες είναι εδώ για να ανανεώσει το look μας, θυμίζοντας grunge και punk rock επιρροές.

Το ιδανικό μήκος των αφελειών είναι καλό να σταματάει ένα δάχτυλο πριν τα φρύδια – ένας καλός τρόπος να υπολογίσεις τι ταιριάζει καλύτερα με το δικό σου πρόσωπο, χωρίς να έχεις απρόοπτα.

Το ρίσκο

Μίλα με τον κομμωτή σου και καταλήξτε μαζί στο πως θα προχωρήσετε στο κούρεμα. Αφού του έχεις δείξει σχετικές φωτογραφίες και είστε και οι δύο βέβαιοι για το τι θες να πετύχεις. Να είσαι σίγουρη πως αυτό το κούρεμα είναι κάτι που μπορείς να υποστηρίξεις με τον τρόπο ζωής σου και τις συνήθειές σου. Για παράδειγμα, αν έχεις πάρα πολύ σγουρά μαλλιά και καθόλου χρόνο καθημερινά, δεν είναι δυνατόν να κάθεσαι να ισιώνεις τα μαλλιά σου κάθε πρωί πριν ξεκινήσει η μέρα σου.

Η έμπνευση

Η αλλαγή που δίνει το συγκεκριμένο χτένισμα στην Charlotte είναι θεαματική, ροκ και ταυτόχρονα σέξυ χωρίς υπερβολή.

Το ιδανικό μήκος, ένα δάχτυλο πριν τα φρύδια. Το μήκος των υπόλοιπων μαλλιών δεν σε περιορίζει, αν και ένα κοντό καρέ τείνει να γίνει το αγαπημένο μας.

Η Emma Watson έκανε κάτι αρκετά παράτολμο πριν περίπου ένα χρόνο. Σε ένα κούρεμα που είτε αγαπάς είτε μισείς, εκείνη κατάφερε να προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα με την εμφάνισή της στα περσινά Oscars.

Δες ακόμα:

Αυτά είναι τα top haircuts για τον φετινό χειμώνα

Τo νέο haircut της Νicole Kidman μας στέλνει στο κομμωτήριο


featured image: hairstylecamp.com