Σήμερα, πολλοί από εκείνους που αγαπούν τη yoga συμπληρώνουν ώρες με γυμναστική στο σπίτι δοκιμάζοντας την αυτοσυγκέντρωση τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεσαι πολλά για να το κάνεις. Μόνο ένα καλό στρώμα και τον υπολογιστή σου.

https://www.instagram.com/p/BlDW0monR6v/?taken-by=bohobeautifullife

Εντοπίσαμε αυτό το κανάλι που μετρά 842.796 συνδρομητές και πραγματικά αξίζει άλλους τόσους. Τόσο οι τοποθεσίες που επιλέγει για να πραγματοποιήσει την πρακτική κάθε φορά (Δάση Αμαζονίου, παραλίες στην Ταϊλανδή, Παναμά κ.α.), τα γραφιστικά και η ποικιλία ειδών, όσο και ο χρόνος διάρκειας, οι ασκήσεις και η επιμονή της οικοδέσποινας αποτελούν συστατικά της αξιόλογης δουλειάς, που πραγματοποιεί το κανάλι Boho Beautiful. Το κανάλι αυτό εκφράζει τη γενικότερη φιλοσοφία της ζωής της Youtuber, η οποία ταξιδεύει τον κόσμο, λατρεύει τη φύση και δημιουργεί περιεχόμενο με τη βοήθεια του συντρόφου της.

https://www.instagram.com/p/BkLAQ-2nDPd/?taken-by=bohobeautifullife

Δεκάλεπτες ασκήσεις για όποιον διαθέτει περιορισμένο χρόνο, ολόκληρα session yin yoga, που αντικαθιστούν άψογα την αίθουσα, ακόμα και βίντεο αφιερωμένα σε vegan διατροφή, διαλέξεις διαλογισμού και ταξίδια μπορείς να βρεις στις καλά οργανωμένες κατηγορίες του καναλιού, διευκολύνοντας τα δικά σου sessions και υιοθετώντας ορισμένες από αυτές τις συνήθειες.

Πραγματοποιώντας κάποιες πρακτικές υπό την καθοδήγηση του καναλιού, εντόπισα πολλές ομοιότητες με όσα είχα δοκιμάσει σε τμήμα και πραγματικά έγινε κομμάτι της καθημερινότητας μου το Boho Beautiful. Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες για όσους αγαπούν τη γιόγκα και αυτό τον τρόπο ζωής. Κάποιες σκέψεις που μειώνουν το στρες και επαναπροσδιορίζουν την πραγματικότητα και το νόημα της ζωής. Το κανάλι αυτό εκπροσωπεί απόλυτα όλα τα παραπάνω με τους Juliana & Mark να υπογράφουν κάθε βίντεο με ευχές σε όλους για αγάπη και φως.

https://www.instagram.com/p/Bh-akFJn4sR/?taken-by=bohobeautifullife Δες ακόμαΠώς η yoga θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα Blog| YouTube Channel |Pinterest|Twitter|Instagram
featured photo: bohobeautiful.life