Θα μπορούσαμε να πούμε πως το επόμενο trend έρχεται κόντρα στη μόδα των έντονων φωτοσκιάσεων και της λάμψης. Αντίθετα στη μόδα του contour και highlight, η αγάπη μας προς το ρουζ και τα ροδαλά μάγουλα με χρώμα υγείας επανέρχεται με ένα update. Το blushadow είναι εδώ για να ανατρέψει τα δεδομένα στο φυσικό και καθημερινό μακιγιάζ, και να δώσει φρέσκια πνοή στο no makeup makeup!

Δες παρακάτω πως. 

 

Η θεωρία

Χωρίς να το παρακάνουμε, αυτό είναι ένα από τα απλούστερα πράγματα που ίσως κάνεις στο μακιγιάζ σου. Χρειάζεται όμως σχετική προσοχή για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα. Δώσε βάση στην απόχρωση ρουζ που θα επιλέξεις. Δεν θέλεις κάτι αρκετά πορτοκαλί, καθώς θα σκουρύνει την επιδερμίδα σου, αλλά όχι και κάτι υπερβολικά ροζ. Για να αποφύγεις το να δημιουργήσεις ένα look πορσελάνινης κούκλας. Το κλειδί είναι στο να βρεις τους υποτόνους της επιδερμίδας σου, και να διαλέξεις ένα έντονο αλλά όχι θεατρικό ρουζ, με βάση το καρπουζί και το κόκκινο. Πού είναι το κόλπο; Μα φυσικά στο να εφαρμόσεις το ρουζ τόσο στα μήλα όσο και στο καπάκι των ματιών, δίνοντας έτσι την ψευδαίσθηση της συνέχειας στο βλέμμα, αλλά και της ζωντάνιας και υγείας του προσώπου.

Η πράξη

Με απαλές και ταμποναριστές κινήσεις βάλε κανονικά το ρουζ στα μήλα σου, και ανοδικά συνέχισε να το απλώνεις έως και το κόκκαλο του ματιού. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου και όχι κάποιο πινέλο καθώς έτσι είναι ευκολότερα διαχειρίσιμο το προϊόν. Καταφέρνεις έτσι να ζωντανεύεις το φυσικό σου χρώμα χωρίς να βάφεσαι βαριά. Το συγκεκριμένο look μπορεί να προσαρμοστεί για ένα πιο δραματικό και θεαματικό αποτέλεσμα, εφαρμόζοντας μεγαλύτερη ποσότητα στα κόκαλα του προσώπου.