Η ταινία Black Widow είναι  η επιστροφή της Natasha Romanoff στη μεγάλη οθόνη, αλλά με μία ολοκληρωμένη γυναικεία υπόθεση.

Μαζί με όλα αυτά, η ανάγκη για την αφήγηση της ιστορία μιας από τις πιο δυναμικές ηρωίδες, και μέλος των Avangers. Από την αρχή τους κιόλας, αυτής της Black Widow, η ανάγκη αυτή δείχνει πλέον όχι μόνο αναγκαία αλλά και επιτακτική.

Η προσπάθεια του Avenger να αποκτήσει παρουσιάσει όλες τις ταινίες Infinity in Avengers: End Game κατέληξε στον θάνατο μερικών από τους ήρωες της Marvel, συμπεριλαμβανομένης της Natasha Romanoff. Πριν από το θάνατό της στην εκστρατεία Avengers: End Game, η σκηνή των δύο λεπτών δείχνει ότι η Natasha επιστρέφει στους παλιούς σταθμούς της στη Ρωσία, έναν τόπο γεμάτο δυσάρεστες αναμνήσεις για τη μπαλαρίνα που θα μετατραπεί σε κατάσκοπος.

Αυτό που μας κινεί περισσότερο την περιέργεια στο trailer είναι ο Hopper από το Stranger Things. Είναι άραγε κάποιος νέος κακοποιός ή ένας ξεκαρδιστικός ήρωας; Ναι, η μοίρα του Jim Hopper στο Stranger Things μπορεί να είναι αβέβαιη. Ο David Harbour βρήκε ένα νέο σπίτι στο MCU ως Red Guardian. Βασικά είναι  η ρωσική εκδοχή του Captain America και του συζύγου της Romanoff στα κόμικς.

Ενώ είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε νέα πρόσωπα, δυστυχώς, δεν υπάρχουν ενδείξεις για τον Captain America, τον Hawkeye, τον Hulk, τη Scarlet Witch και το υπόλοιπο πλήρωμα των Avengers. Αλλά με τη βοήθεια της “οικογένειάς της”, η Romanoff δεν χρειάζεται να υλοποιήσει μόνη της “την επιχείρηση” της. Ποια θα είναι αυτή τη φορά;

Απλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2020 όταν η Black Widow θα κάνει την εμφάνισή της.

Featured image: imdb.com