Όταν είσαι ελεύθερη και είσαι στη φάση που ψάχνεις τον επόμενο τυχερό, μπορεί καμιά φορά η διαδικασία να γίνει αγχωτική και δύσκολη. Ειδικά αν δεν είσαι φαν της επιλογής ενός dating app. Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως ο κόσμος πια δεν πιάνει την κουβέντα τόσο εύκολα. Βγαίνεις σε ένα μπαρ και ενώ μπορεί να ρίχνετε κλεφτές ματιές όλο το βράδυ, δεν μπορείς να είσαι και σίγουρη πως θα βρει το θάρρος να έρθει να σε γνωρίσει. Εννοείται πως υπάρχει και η τεχνική του αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Απλά αυτό δεν είναι πάντα κάτι που μπορούμε να κάνουμε. Είναι μερικές που θέλουμε να εμφανιστεί ουρανοκατέβατος τώρα και καλά κάνουν!

Αν πέφτεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία διάβασε παρακάτω για να δεις 25 πιο ιδιαίτερους τρόπους για να γνωρίσεις κάποιον.

*Ψάξε να βρεις δωρεάν εκδηλώσεις που γίνονται στην πόλη σου. Πάρε την κολλητή σου και πηγαίνετε με τα μάτια σας ανοιχτά.

*Το αεροδρόμιο. Το τέλειο μέρος για να πιάσεις την κουβέντα. Ακόμα και για να δανειστείς έναν φορτιστή ας πούμε.

*Πήγαινε σε αγώνα ποδοσφαίρου/μπάσκετ ή όποιο άλλο άθλημα θέλεις. Εκεί σίγουρα θα έχει πολλούς άντρες.

*Όταν περιμένεις στην ουρά (και νιώθεις πως χάνεις το χρόνο σου), βρες κάτι μικρό και ασήμαντο να πεις στον μπροστινό σου.

*Κάνε μία βόλτα στα πιο ενδιαφέροντα μουσεία στην πόλη σου.

*Άσε το κινητό στο σπίτι και πήγαινε για έναν καφέ. Θα αναγκαστείς να κάνεις eye-contact με κάποιον και αν αρχίσουν και τα χαμόγελα μπορεί να έρθει και η συζήτηση.

*Ζητά από φίλους ή συναδέλφους να κανονίσουν double-date με φίλο τους που ψάχνει.

*Έχεις κάποιον στο μυαλό σου; Πες του να βγείτε!

*Αν έχεις σκύλο, πήγαινε τον βόλτα σε πάρκα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίσεις κάποιον εκεί. Αν δεν έχεις σκύλο, δανείσου της φίλης σου.

*Ξεκινά κάποιο μάθημα όπου θα γνωρίσεις κόσμο.

*Πήγαινε σε ένα retreat! Yoga retreat για παράδειγμα.

*Ξεκίνα τον εθελοντισμό σε κάτι που σου αρέσει και σε γεμίζει.

*Δοκίμασε να πας για ένα ποτό μόνη σου. Εντάξει δεν λέω να βγεις Σάββατο βράδυ στο κέντρο της Αθήνας μόνη. Αλλά μία Τετάρτη μπορείς να πας για ένα χαλαρό κρασάκι σε ένα ήσυχο μέρος.

*Ταξίδια! Στα ταξίδια σίγουρα σίγουρα θα γνωρίσεις κόσμο. Αρκεί να μην μένει στην άλλη άκρη του κόσμου.

*Πήγαινε σε εταιρικές εκδηλώσεις και πάρτυ. Ειδικά τώρα την περίοδο των γιορτών.

*Οργάνωσε μία βραδιά στο σπίτι σου με φίλους και ζήτα από όλους να φέρουν έναν ακόμα φίλο τους για να γίνεται πολλοί.

*Στο super market ζήτα τη βοήθεια ενός όμορφου (και ψηλού) να σου πιάσει κάτι από το πάνω πάνω ράφι που δεν φτάνεις.

*Δοκίμασε τα singles events. Μπορεί να μην έχεις καταλάβει πόσα τέτοια γίνονται στην πόλη μας.

*Αν είστε συμφοιτητές, ζήτα τη βοήθειά του στο διάβασμα για ένα μάθημα.

*Ξεκίνα τα ομαδικά προγράμματα του γυμναστηρίου. *Πάψε να ακυρώνεις εξόδους τελευταία στιγμή, ειδικά όταν είναι σε φιλικά σπίτια. *Πήγαινε σε συναυλία και ζήτα από τον όμορφο μπροστά σου να σε βάλει στους ώμους του για να δεις και εσύ την σκηνή (αφού έχετε πιάσει λίγο την κουβέντα).

*Δείξε εμπιστοσύνη στις εκδηλώσεις που βλέπεις στο Facebook. Πάρε τις φίλες σου και κάντε μία δοκιμή να πάτε σε ένα από αυτά που σας ενδιαφέρουν.

*Πιάσε την κουβέντα σε βιβλιοπωλείο για να ρωτήσεις τη γνώμη του για ένα βιβλίο που σκέφτεσαι να διαβάσεις ή για να του δώσεις τη γνώμη σου για ένα που διάλεξε εκείνος.

*Πήγαινε να πάρεις καφέ στο από το ίδιο μέρος κάθε πρωί, την ίδια ώρα και σίγουρα θα γίνεις φίλη με τους άλλους που συχνάζουν στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα.

featured image: Cosmopolitan