Ένα από τα ζευγάρια που απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό τη διεθνή επικαιρότητα, δεν είναι άλλο από τον Ben Affleck και την Jennifer Lopez. Η επανένωση των δύο καλλιτεχνών 19 χρόνια αργότερα, ήρθε στην καρδιά του καυτού καλοκαιριού και μας χάρισε ένα δροσερό αεράκι νοσταλγίας.

Φυσικά, η κλιμάκωση αυτής της αναστάτωσης που μας έχουν προκαλέσει οι Bennifer, εντοπίστηκε το προηγούμενο σαββατοκύριακο με το ινσταγκραμικό ντεμπούτο του ζευγαριού.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πρόσεξες τη φωτογραφία που ανέβασε η Jennifer Lopez, όπου ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με τον αγαπημένο της Ben Affleck, γιορτάζοντας μαζί τα 52α γενέθλια της. Ξέρουμε, οι ερωτήσεις και οι εικασίες που έχεις κάνει στο μυαλό σου για αυτό το ζευγάρι είναι αμέτρητες. Είναι όντως ερωτευμένοι, όλο αυτό είναι τέχνασμα PR, μήπως απλά μας κοροϊδεύουν, τί γίνεται τέλος πάντων;

Σου παρουσιάζουμε μια λίστα με όλες τις εκδοχές που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για το ειδύλλιο των Bennifer. Την αρχική ιδέα διαβάσαμε στο περιοδικό Vogue, ζηλέψαμε και κάναμε τη δική μας, αντίστοιχη λίστα.

Εκδοχή No 1: Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι πραγματικά ερωτευμένοι 

Ξεκινάμε με την πρώτη και πιο ρομαντική εκδοχή, η οποία θέλει τους Bennifer να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Αλήθεια γιατί να μην είναι πραγματικά ερωτευμένοι; Αν αναλογιστείς ότι μετά από τόσες δεκαετίες, μετά από αρραβώνες, γάμους, παιδιά και διαζύγια, οι δυο καλλιτέχνες είναι πάλι μαζί και φτιάχνουν τη δική τους ευτυχία, το να σκεφτείς ότι είναι είναι αληθινά ερωτευμένοι είναι το πιο λογικό και το πιο αθώο.

Εκδοχή No 2: Oι Bennifer είναι ερωτευμένοι και “παίζουν” μαζί μας 

Συνεχίζουμε με τη δεύτερη εκδοχή, η οποία αν και δεν διαφέρει πολύ με την προηγούμενη, έχει μικρές λεπτομέρειες στις οποίες πρέπει να εστιάσεις. Πόσο απίθανο είναι οι δύο καλλιτέχνες να χαίρονται με την εμμονή που έχει ο κόσμος μαζί τους; Να θέλουν να σπάσουν το internet και τα social media με την επανένωση τους; Διόλου απίθανο! Εξάλλου, αυτά τα “παιχνίδια” στη showbiz δεν είναι και καινούργιο φαινόμενο.

Εκδοχή No 3: Οι Bennifer είναι ένα περίτεχνο τέχνασμα PR

Η επόμενη και πιο σκληρή εκδοχή, θέλει τον Ben Affleck και την Jennifer Lopez να επανενώνονται καθαρά για λόγους δημοσιότητας. Ο χωρισμός της Jennifer Lopez με τον Rodriguez είναι φρέσκος, ο Ben Affleck επίσης είναι ελεύθερος. Άρα, το θέμα πάει μόνο του. Υπάρχει καλύτερος τρόπος από την επανένωση τους, για να μας υπενθυμίσουν τη χρυσή εποχή τους; Δημιουργώντας μια ρομαντική ιστορία, την οποία μπορούν να ελέγξουν στο έπακρο, σβήνουν όλες τις προηγούμενες δημοσιεύεις για τα πρόσωπά τους. Δυστυχώς, η διαφήμιση μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλά ύπουλα τεχνάσματα, και χωρίς να το καταλάβεις σου πλασάρει κάτι τόσο αληθοφανές και συνάμα τόσο ψεύτικό.

Εκδοχή No 4: Οι Bennifer είναι μαζί γιατί δεν θέλουν να είναι μόνοι 

Δυστυχώς, υπάρχει και μια σεξιστική αντίληψη που περιστρέφεται γύρω από την επανένωση των δύο καλλιτεχνών. Συγκεκριμένα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι απλά η Jennifer Lopez, λίγο μετά από τον χωρισμό της με τον Rodriguez, πήρε αυτή την απόφαση γιατί «δεν μπορεί να είναι μόνη» ή γιατί «δεν θέλει να δίνει κακό παράδειγμα στα παιδιά της». Ναι, αυτό που άκουσες. Δίνει κακό παράδειγμα στα παιδιά της, επειδή απλά δεν είναι παντρεμένη/δεσμευμένη ή επειδή πολύ απλά ζει τη ζωή της! Και κάπου εδώ, έρχεται η πλήρης απογοήτευση από την κοινωνία που ζεις. Ποτέ θα καταλάβουμε επιτέλους ότι οι μητέρες, εκτός από μητέρες είναι και ρομαντικές και σεξουαλικές υπάρξεις;

Εκδοχή No 5: Οι Βennifer είναι η ανακούφιση που επιζητούν οι κουρασμένες ψυχές μας 

Η τελευταία εκδοχή, αυτή που εμείς θα κρατήσουμε, τονίζει ότι πολύ απλά οι Bennifer μας έφεραν μια απροσδόκητη χαρά. Γιατί να αναλύουμε αν είναι όντως ερωτευμένοι, αν όλα αυτά γίνονται για τα λόγους PR και δεν ξέρουμε τι άλλο; Είτε όλο αυτό είναι αληθινό είτε ψεύτικο, το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι αυτή η επανένωση μας έδωσε την απαραίτητη δόση χαράς και αισιοδοξίας που χρειαζόμαστε μέσα στην πανδημία.