Το καλοκαίρι είναι η αναμφισβήτητα η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου και η ιδανικότερη για να τελειοποιήσεις τα φυσικά beauty looks σου. Το wavy look παραλίας με τις χαλαρές μπούκλες είναι  ένα all-time classic αγαπημένο από celebrities όπως Blake Lively, Lauren Conrad και Chrissy Teigen αλλά και από καθημερινές γυναίκες που αγαπούν να υιοθετούν αυτό το look στα μαλλιά τους όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

4 τρόποι να αποκτήσεις το τέλειο beach wave look
looks.tn

Το καλοκαίρι όμως αυτό θεωρητικά γίνεται με πιο εύκολο τρόπο ειδικά λόγω του καιρού που μας ωθεί στις παραλίες όπου το αλάτι της θάλασσας και ο αέρας μπορεί να το δημιουργήσει φυσικά.

Επειδή όμως δεν γίνεται συνέχεια να βρίσκεσαι στην παραλία (δουλειές κανείς;) αλλά θες να φαίνεσαι σαν να μόλις γύρισες από εκεί, ξεκινήσαμε μια αποστολή να τελειοποιήσουμε αυτό το look και να το φέρουμε από την παραλία στο μπάνιο σου με τους πιο εύκολους τρόπους και how to συμβουλές για να το πετύχεις που σου δείχνουμε παρακάτω. Και το καλύτερο; Τα περισσότερα tips θα χρειαστούν το πολύ 10 λεπτά από τον χρόνο σου.

4 τρόποι να αποκτήσεις το τέλειο beach wave look
vogue.com

Σίδερο για μπούκλες και αλογοουρά, 10 λεπτά

Ένα βασικό χαρακτηριστικό των beach waves είναι ότι είναι από τη μέση και κάτω των μαλλιών – κάτι που διευκολύνει το tip του να τα πιάσεις αλογοουρά και να τα κάνεις μπούκλες με αυτόν τον τρόπο. Όχι μόνο είναι πιο γρήγορο από τα να χωρίσεις τούφες τούφες αλλά μπορείς να εντοπίσεις πολύ πιο εύκολα τα σημεία που δεν έχεις φτιάξει. 

Φυσικό στέγνωμα, 3 λεπτά

Αν γενικά η ρουτίνα των μαλλιών σου είναι low maintenace  τότε κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο tip να το γνώριζες ήδη. Κάνε τα μαλλιά σου σε δύο κότσους χαμηλά στον αυχένα σου και περίμενε να στεγνώσουν φυσικά. Λύνεις και είσαι έτοιμη. Έτσι εύκολα μπορείς να αποκτήσεις το πολυπόθητο look βγαλμένο από τις παραλίες του Malibu. 

Overnight πλεξούδες, 2 λεπτά

Απλά κάνε τα μαλλιά σου πλεξούδες αφού τα έχεις στεγνώσει μετά το λούσιμο και άφησέ τες όλο το βράδυ. Το πρωί απλά λύσε τις και ψέκασέ τις με ένα ειδικό σπρέι που περιέχει θαλασσινό αλάτι για περισσότερο όγκο.

Πλεξούδες και πρέσσα, 3 λεπτά

Εάν δεν μπορείς να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το ισιωτικό σου σίδερο, έχεις ακόμη έναν λόγο παραπάνω για να το αγαπήσεις. Χωρίζεις τα μαλλιά σου σε δύο μεγάλες πλεξούδες, και προσεκτικά τις περνάς με το σίδερο. Τις λύνεις, τις περνάς με μία χτένα με απαλές κινήσεις και είσαι έτοιμη σε χρόνο μηδέν.

Δες επίσης: 3 εύκολα DIY tricks για λαμπερά μαλλιά
featured image: eveningstandard.co.uk