Τα ribbon highlights είναι το νέο balayage στα μαλλιά

Τα ribbon highlights είναι το νέο balayage στα μαλλιά

Το νέο trend που κατέκλυσε το Instagram feed μας

Μέχρι χθες, γνωρίζαμε πως η απόλυτη τάση στις «σκιάσεις» των χρωμάτων στα μαλλιά είναι το balayage. Αυτό αποτελεί πλέον παρελθόν γιατί το Instagram feed μας έχει αντίθετη άποψη.

Το νέο trend, που φαίνεται να ξετρελαίνει όλες τις γυναίκες, είναι τα ribbon highlights. Το συγκεκριμένο στυλ προσθέτει στα μαλλιά μια πιο έντονη κίνηση και βάθος, που δεν έχουμε δει στο παρελθόν στις ανταύγειες μαλλιών. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ τα ribbon highlights, στην περίπτωση που θες να δώσεις ένα φυσικό τόνο στα μαλλιά. Σε αντίθεση με το balayage, το νέο αυτό trend δεν εστιάζει στις άκρες των μαλλιών.

Photo by Anthony Harvey/Getty Images

Τα ribbon highlights είναι η τεχνική που ξεκινά από μια βάση ( κυρίως μελαχρινή) και δημιουργεί φυσικούς τόνους, σαν λεπτές κορδέλες, από πάνω προς τα κάτω. Το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει με το balayage, με τη διαφορά ότι δημιουργείται πιο έντονο contrast στα χρώματα, τα οποία σε όλα τα επίπεδα των μαλλιών.

latest- hairstyles.com

Αν είσαι έτοιμη να τολμήσεις αυτή την αλλαγή, θα σου προτείναμε να δημιουργήσεις ένα wavy look, που θα τονίζει την κίνηση στα μαλλιά σου. Προτίμησε ένα ψαλίδι μαλλιών και κάνε τα καλύτερα beach waves!

featured image: foxlife.it
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.