Η Bath & Body Works προσφέρει ένα εύρος αποκλειστικών αρωμάτων για το σώμα και το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των #1 σε πωλήσεις κολεξιόν στις κατηγορίες fine fragrance mist, body lotion και body cream, κεριών 3 φιτιλιών, συσκευών αρωματισμού χώρου και υγρών σαπουνιών για τον καθαρισμό των χεριών.

Βασισμένη στην ευελιξία και την καινοτομία, η αλυσίδα εφοδιασμού της εταιρείας που εδρεύει κατά κύριο λόγο στις ΗΠΑ επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ποιοτικά πολυτελή προϊόντα σε προσιτές τιμές. Η Bath & Body Works προσφέρει κορυφαία εξυπηρέτηση στους πελάτες της από οπουδήποτε θελήσουν να ψωνίσουν, με μια μοναδικά αγοραστική εμπειρία σε οποιοδήποτε από τα περισσότερα από 1.785 καταστήματα σε ΗΠΑ και Καναδά και σε περισσότερες από 390 διεθνείς τοποθεσίες, αλλά και στο διαδίκτυο, όπως το bathandbodyworks.gr για την ελληνική αγορά.

Σε συνεργασία με την Amarla, τα νέα καταστήματα Bath & Body Works προσφέρουν στο κοινό- μετά και το λανσάρισμα του bathandbodyworks.gr το Νοέμβριο του 2022- μια νέα συναρπαστική αγοραστική εμπειρία και μία ευρεία γκάμα αρωματικών προϊόντων για το σώμα, την περιποίηση χεριών και το σπίτι. Από χαρούμενα και παιχνιδιάρικα, σε εξωτικά και εξεζητημένα, η Bath & Body Works προσφέρει ένα μεγάλο εύρος από αγαπημένα αρώματα παγκοσμίου φήμης, που ταιριάζουν σε κάθε προσωπικότητα και περίσταση.

Το προϊόντικό της εύρος περιλαμβάνει την signature σειρά περιποίησης σώματος, προϊόντα οικιακού αρωματισμού της Bath & Body Works και της White Barn, τη σειρά περιποίησης και καθαρισμού χεριών και την κολεξιόν Aromatherapy.

Στα καταστήματα Bath & Body Works, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πλούσιες λοσιόν, σαπούνια χεριών και είδη προσωπικού αρωματισμού, και να ανακαλύψουν τα αγαπημένα τους! Εξειδικευμένοι συνεργάτες βρίσκονται εκεί για να τους καθοδηγήσουν σε ένα μοναδικό ταξίδι ανακάλυψης του ιδανικού για τον καθένα αρώματος!

Η Bath & Body Works λανσαρίστηκε στην Αμερικανική αγορά το 1990 και είναι ο δημιουργός μερικών εκ των πιο επιτυχημένων αρωματικών σειρών των ΗΠΑ, όπως το Japanese Cherry Blossom και το Eucalyptus Spearmint. Είναι ο ηγέτης σε πολλές κατηγορίες προσωπικής περιποίησης, μεταξύ των οποίων #1 brand στην ενυδάτωση σώματος, και αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό για τα πιο αρωματικά δώρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Με μια επίσκεψη, οι καταναλωτές βρίσκουν πάντα τα αρώματα που τους ταιριάζουν καλύτερα, αλλά και πολλές ευχάριστες προσφορές κι εκπλήξεις!

Σχετικά με τις συλλογές της Bath & Body Works

· Τα νέα φυσικά καταστήματα θα ανοίξουν με περισσότερα από 700 αποκλειστικά Bath & Body Works προϊόντα στις κατηγορίες του body care και home fragrance

· Η Bath & Body Works είναι το #1 brand στην Αμερική στις κατηγορίες Fine Fragrance Mist, Ενυδάτωσης Σώματος (#1 Body Lotion και #1 Body Cream), Ανδρικής Περιποίησης και Ενυδάτωσης και Body Scrub.

· Το Gingham, το signature άρωμα του brand, αποτελεί το top seller άρωμα από το λανσάρισμά του μέχρι και σήμερα. Άλλα αγαπημένα των καταναλωτών ανά τον κόσμο είναι το Japanese Cherry Blossom, το A Thousand Wishes και το Into The Night. Οι επιλογές των καταναλωτών είναι δεκάδες, από κλασσικά αρώματα για κάθε ώρα και περίσταση μέχρι αγαπημένα εποχιακά αρώματα που μας ωθούν να γιορτάσουμε την κάθε εποχή!

· Η Bath & Body Works διαθέτει περισσότερα αρώματα από κάθε άλλο παραγωγό οικιακών κεριών και είναι #1 σε πωλήσεις κεριών 3 φιτιλιών στην Αμερικανική αγορά. Τα κεριά της είναι κατασκευασμένα με πατενταρισμένο κερί σόγιας και premium φιτίλια χωρίς μόλυβδο, για την καλύτερη αρωματική εμπειρία και ομοιόμορφη καύση από την αρχή ως το τέλος. Η υψηλή περιεκτικότητα σε πλούσια αρωματικά έλαια προσφέρει μοναδικό άρωμα που γεμίζει κάθε χώρο και δωμάτιο για έως και 45 ώρες.

· Η Ανδρική σειρά της Bath & Body Works προσφέρει επτά αποκλειστικά αρώματα, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης προσθήκης στη συλλογή, του Marble. · Η σειρά Aromatherapy περιέχει πέντε μοναδικά blends αιθέριων ελαίων που βοηθούν στη βελτίωση της διάθεσης, μεταξύ των οποίων και τα αγαπημένα αρώματα σε όλο τον κόσμο Stress Relief και Sleep.

Οn Social Media: IG: @bathandbodyworks.gr FB: Bath & Body Works Greece