“Ίσες, ίδιες αλλά και διαφορετικές.” μας λέει η Σεμέλη Παυλίνη, η σχεδιάστρια του Balter Jewelry για τη συνεργασία της με την Έλενα Πάκου.

“Τα τελευταία χρόνια η γνωριμία μας και η φιλία μας εξελίχθηκαν σε μια πολύ όμορφη συνεργασία. Μέσα από αυτή τη συνεργασία ερχόμαστε κάθε μέρα και πιο κοντά και συνειδητοποιούμε πόσο ίδιες είμαστε και ταυτόχρονα πόσο διαφορετικές. Συμπληρώνουμε η μία την άλλη τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μας πορεία με γνώμονα πάντα τη δημιουργικότητα και την εξέλιξη.”

Το Meira

To κολιέ που σχεδίασαν οι δύο φίλες συμβολίζει το ίσο αλλά διαφορετικό, το πώς συγκλίνουν οι στόχοι και οι αξίες μας μέσα από τη διαφορετικότητά μας. “Σε όλες τις σχέσεις μας είναι σημαντικό για εμάς να υπάρχει ισότητα και σεβασμός στη διαφορετικότητα και αυτό το κολιέ αποτυπώνει τη σχέση και την φιλία μας.” λέει η Σεμέλη.

Το κόσμημα είναι από επιχρυσωμένο ασήμι 725 και θα προστεθεί στις συλλογή κοσμημάτων του brand στις 10 Ιουνίου 2022.

To Balter Jewelry δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2020, “κάτω από ομολογουμένως δύσκολες συνθήκες” μας έχει πει σε άλλη συνέντευξη η δημιουργός για την ίδρυση του brand. “Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, το αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο και κάθε μέρα παίρνουμε αυτή την αγάπη πίσω.” προσθέτει.

Εμείς ανυπομονούμε για το νέο σχέδιο με τον τόσο ισχυρό συμβολισμό.

Ακολούθησε το Balter Jewelry στο Instagram και Facebook για να μην χάσεις τις επόμενες δημιουργίες τους.