Μετά το Harry’s House, είχαμε ήδη πιστέψει πως φέτος είναι η χρονιά του Harry Styles.

Οι δύο νέες ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί, έρχονται απλά για να μας επιβεβαιώσουν. Για το Don’t Worry Darling πήραμε την πρώτη γεύση πριν λίγες εβδομάδες. Σήμερα, όμως, έχουμε και τις πρώτες εικόνες από το My Policeman, την επόμενη κινηματογραφική απόπειρα του αγαπημένου μας καλλιτέχνη.

Στο My Policeman, ο Harry Styles υποδύεται έναν ομοφυλόφιλο αστυνομικό στα ’50s

Είναι ο Tom, o οποίος εργάζεται ως αστυνομικός και κρύβει από όλους την πραγματική σεξουαλική του ταυτότητα. Έχει μάλιστα σχέση με τη Marion, μία δασκάλα, την οποία υποδύεται η Emma Corrin. Ο γάμος του με τη Marion έχει το σκοπό βιτρίνας, καθώς ο Tom δεν μπορεί να αποκαλύψει σε κανέναν ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Σύντομα όμως βρίσκεται μέσα σε ένα ερωτικό τρίγωνο το οποίο δεν μπορεί να διαχειριστεί, καθώς ο νέος ερωτικός του σύντροφος είναι ο Patrick, ένας επιμελητής έργων τέχνης. Οι δυό τους ξεκινούν μία θυελλώδη ερωτική σχέση, η οποία όμως είναι αδιέξοδη καθώς, η ομοφυλοφιλία είναι απαγορευμένη στην Αγγλία του ’50.

Η ιστορία κινείται σε δύο χρονικά επίπεδα, από τη δεκαετία του ’50 στη δεκαετία του ’90, όπου το ερωτικό αυτό τρίγωνο παίρνει διαρκώς άλλες μορφές.

My Policeman _1
Amazon

Η ιστορία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Bethan Roberts

Εκεί παρακολουθούμε την ιστορία μέσα από τα μάτια της Marion και του Patrick, οπότε θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα μεταφερθεί αυτή τη συνθήκη στην κινηματογραφική οθόνη. Η ίδια η συγγραφέας μάλιστα έχει αναφέρει στο παρελθόν πως η ιστορία βασίζεται στην αληθινή περίπτωση του μυθιστοριογράφου EM Forster, ο οποίος παράλληλα με τον γάμο του, είχε σχέση με έναν αστυνομικό.

Μπορεί να μην έχουμε ακόμη κάποιο trailer ακόμη για τη συγκεκριμένη ταινία, έχουμε όμως τις πρώτες εικόνες που μας αποκαλύπτουν την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από το ντύσιμο και την εμφάνιση των τριών πρωταγωνιστών. Η χημεία μεταξύ τους είναι ήδη φανερή, επομένως η ταινία αναμένεται να είναι ακόμη πιο όμορφη από το βιβλίο που την ενέπνευσε.