Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να φτιάξεις μια αλογοουρά, να διαφοροποιήσεις το ύψος, να βγάλεις μερικές τούφες μπροστά ή να κάνεις τη Baby Part χωρίστρα στο μπροστινό μέρος για να βρεις ξανά στο alter ego σου από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Το χτένισμα Baby Part επιστρέφει και στην πραγματικότητα είναι η χωρίστρα που σταματάει στα μισά ή λίγο πριν από τη μέση της κορυφής του κεφαλιού, εξηγεί η κομμώτρια των διασημοτήτων Glenn Ellis στο Bustle. «Δεν χωρίζεις εντελώς όλα τα μαλλιά αλλά μόνο το μπροστινό τμήμα», λέει.

Νιώθεις ότι το έχεις ξαναδεί; Το χτένισμα επικράτησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 περίπου την ίδια εποχή που τα ζιγκ-ζαγκ χτενίσματα είχαν τη στιγμή τους. Ίσως έχεις ήδη παρατηρήσει ότι η Bella Hadid επανέφερε πρόσφατα το ζιγκ-ζαγκ, οπότε ήταν θέμα χρόνου να αποκτήσει και το Baby Part την αναβίωση που του αξίζει.

«Με τα χρόνια έχουμε δει μια εκδοχή να επιστρέφει, ειδικά με updos», λέει η Ellis. Πραγματικά εντυπωσιάζει με ψηλές αλογοουρές και κότσους, αλλά λειτουργεί επίσης και με τα μαλλιά κάτω.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Polko (@laurapolko)

Αν έχεις ήδη χωρίσει τα μαλλιά  σου στη μέση, αυτή είναι μια εύκολη τάση να δοκιμάσεις και παρακάτω θα βρεις τι χρειάζεσαι και τι χρειάζεται να κάνεις.

1. Να έχεις μία χτένα

Για μία ωραία, ίσια χωρίστρα, η Ellis συνιστά να χρησιμοποιήσεις μια χτένα με λεπτά δόντια.

2. Να κάνεις την απόλυτη χωρίστρα

Κάνε ένα καθαρό, ίσιο χώρισμα μέχρι την κορυφή του κεφαλιού.

3. Να έχεις μία βούρτσα για το πίσω μέρος

Εάν αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω, βουρτσίστε από την κορυφή και προς τα πίσω. «Ουσιαστικά απαλλάξου από την χωρίστρα που δημιούργησες από κάποιο σημείο και μετά», λέει η Ellis.

4. Να χρησιμοποιήσεις λακ

Ψέκασε λίγη λακ για να κρατήσεις το πίσω μέρος των μαλλιών στη θέση του και η μπροστινή χωρίστρα να παραμείνει ανέπαφη. Φτιάξε τα υπόλοιπα μαλλιά όπως θέλεις.

5. Να έχεις τα σωστά προϊόντα styling

Για να κάνεις το χτένισμά σου σωστά, χρησιμοποίησε μους ή τζελ styling για να απαλύνεις τα πλαινά τουφάκια και να τονίζεις το χώρισμα.