Η αστρολογία κυρίως ασχολείται με το πώς οι πλανήτες επηρεάζουν αυτήν τη στιγμή και θα επηρεάσουν στο μέλλον τη ζωή σου. Μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό και ταυτόχρονα ισχυρό εργαλείο για να σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Καθώς μόλις αφήσαμε πίσω μας αυτήν την εξαιρετικά ιδιαίτερη χρονιά, για να χρησιμοποιήσουμε έναν ελαφρύ χαρακτηρισμό, και μπήκαμε στο 2021 δεν είναι καθόλου περίεργο που πολλοί άνθρωποι έχουν στραφεί στις αστρολογικές προβλέψεις για να πάρουν μια καθοδήγηση.

Με πολύ απλά λόγια, η Αστρολογία είναι η μελέτη της σχέσης μεταξύ των θέσεων των πλανητών και των γεγονότων στη Γη.

Οι αστρολόγοι μελετούν τους πλανήτες σε πραγματικό χρόνο. Δεν διαβάζουν μια μαγική κρυστάλλινη σφαίρα.

Όπως πιστεύουν οι αστρολόγοι, οι θέσεις του Ήλιου, της Σελήνης και των πλανητών κατά τη στιγμή της γέννησης ενός ανθρώπου έχουν άμεση επίδραση στον χαρακτήρα του. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο υπάρχει το Ωροσκόπιο μας. Αυτό μπορεί να σου δώσει γενικές συμβουλές βάσει του τι κάνουν οι πλανήτες και του τι έχεις εσύ κοινό με άτομα που έχουν γεννηθεί περίπου την ίδια στιγμή με εσένα. Οι θέσεις των πλανητών πιστεύεται επίσης ότι επηρεάζουν το πεπρωμένο ενός ατόμου.

Γιατί να στραφείς φέτος στις αστρολογικές προβλέψεις;

Το να μιλήσεις με έναν αστρολόγο μπορεί να σου δώσει με σαφήνεια πληροφορίες για το πως να αντιμετωπίσεις αυτήν τη χρονιά. Είτε οι προτεραιότητές σου είναι οι σχέσεις, η οικογένεια, η επαγγελματική σου ζωή ή κάτι άλλο, σίγουρα θες φέτος να τα πας καλύτερα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις μπορούν να χαρτογραφήσουν ένα πολύ μεγάλο διάστημα, ακόμα και 12 μηνών. Οπότε είναι ο τέλειος τρόπος για να επαναπροσδιορίσεις το πρόγραμμα σου και τον εαυτό σου για τους μήνες που έρχονται. Να μάθεις για παράδειγμα πότε θα έχει πιο θετική έκβαση ένα ρίσκο που θες να πάρεις στη ζωή σου. Άλλωστε ας το παραδεχτούμε, όλοι χρειαζόμαστε κάποια καλά νέα αυτήν τη στιγμή.

Τι πρέπει να γνωρίζεις

Πριν από όλα, θα πρέπει να γνωρίζεις την ημερομηνία γέννησης, τον τόπο γέννησης και την ώρα γέννησης σου. Αυτό είναι το επίκεντρο τους αστρολογικού σου χάρτη και είναι βασικές πληροφορίες που θα σου ζητήσει οποιοσδήποτε αστρολόγος.

Εάν θέλεις και εσύ να βρεις απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν αυτήν την περίοδο ή θέλεις απλά να προγραμματίσεις τη νέα σου χρονιά, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με τη Λέτα Μπεζεργιάννη, για να σου δώσει τις απαντήσεις

Το πως θα αξιοποιήσεις εσύ έπειτα αυτές τις προβλέψεις είναι δικό σου θέμα!

featured photo: magicofi.com