Το hoodie επανέρχεται και φοριέται με πιο formal κομμάτια για τη δημιουργία ενός smart casual look. Για να πετύχεις ανοιξιάτικα looks προτίμησέ το σε πιο λεπτό ύφασμα και ουδέτερο χρώμα, ώστε να μπορείς εύκολα να κάνεις layering με τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας σου.

Δες παρακάτω πώς μπορείς να φορέσεις το φούτερ σου αυτήν την άνοιξη.

Με το δερμάτινο jacket σου

theidleman.com
theidleman.com

Για τις πιο κρύες μέρες της άνοιξης μπορείς να συνδυάσεις το φούτερ σου με το δερμάτινο jacket σου, skinny jeans και sneakers. Με το μαύρο jacket ιδανικά ταιριάζει ένα φούτερ σε γκρι ανοιχτό χρώμα ή ακόμα και άσπρο για να μη φαίνεται πολύ χειμωνιάτικο.

Με denim jacket

thestylecity
thestylecity

Ο συνδυασμός hoodie και denim jacket ταιριάζει για τις χαλαρές βόλτες σου και τις αποδράσεις του σαββατοκύριακου. Σ’ αυτήν την περίπτωση μπορείς να επιλέξεις ένα hoodie με patterns, ένα παντελόνι chino σε ουδέτερο χρώμα και τα μποτάκια σου.

Με blazer

articlesofstyle.com
articlesofstyle.com

Το φούτερ σου μπορείς να το φορέσεις ακόμα και στο γραφείο. Για να το καταφέρεις μπορείς να το συνδυάσεις με το σακάκι σου. Αν είσαι πιο τολμηρός μπορείς να το φορέσεις ακόμα και με το κοστούμι της δουλειάς σου.

Μόνο του

menoflookbook.tumblr.com
menoflookbook.tumblr.com

Εάν πάλι προτιμάς να το φοράς σκέτο, διάλεξε ένα φούτερ με φερμουάρ. Για να έχεις ένα εξίσου κομψό outfit συνδύασέ το με μαύρο jean ή chino και sneakers ή slip-ons και ένα λευκό t-shirt.

featured image: itsmyday.ru