Μερικές φορές κάποιες καταστάσεις στη ζωή μας είναι ανεξέλεγκτες. Παρόλα αυτά, καλώς ή κακώς αποφασίζουμε να τις υποστούμε. Αν θέλεις μπορείς να επιλέξεις αυτό το “υποστούμε” να το βάλεις σε εισαγωγικά. Αυτό το αφήνω πάνω σου.

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να είμαι ειλικρινής (οκ, και λίιιγο καυστική) και να μιλήσω σαν ένα κορίτσι που έχει δοκιμάσει τη σχέση από απόσταση σε κορίτσια που το ζουν ή σε κορίτσια που σκέφτονται να το ζήσουν. Σε αυτή τη ζωή κάτι που πρέπει πάντα να θυμάσαι είναι πως οποιονδήποτε δρόμο και αν επιλέξεις να πάρεις, αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως οφείλεις να τον ευχαριστηθείς. Εγώ βέβαια είμαι εδώ για να σου μιλήσω για όλα εκείνα (τα κακά) που ίσως να μην έχεις σκεφτεί.

1. Ο κόσμος κρίνει.

Αμέ. Γιατί δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά του κόσμου του πέφτει λόγος για τη σχέση σου.

Born To Be Wild Judge GIF by Warner Archive - Find & Share on GIPHY

2. Μαθαίνεις τι σημαίνει να σου λείπει κάποιος.

Αν είσαι φίλη μου, τότε μάλλον κλαις. Αρκετά. Γιατί; Γιατί αγαπημένη μου όταν σου λείπει κάποιος και δε μπορείς να τον δεις μάλλον μετά το skype δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις. Δηλαδή, ο Ρέμος τζάμπα τραγουδάει;

Missing James Corden GIF by The Late Late Show with James Corden - Find & Share on GIPHY

Για όλες εμάς, λοιπόν, που το stalking είναι η δεύτερη φύση μας αλλά και για εσάς που δεν το αγαπάτε (περίεργος που είναι ο κόσμος) οι σχέσεις από απόσταση είναι πρόβλημα.

3. Κινητό, κινητό, κινητό. 

Ή αλλιώς η προέκταση του χεριού σου. Μηνύματα, τηλέφωνα και μετά ξανά μηνύματα. Άντε και μερικές φωτογραφίες στο ενδιάμεσο. Όχι ότι χάνεις τη ζωή που υπάρχει γύρω σου αλλά προχθές θα έπεφτες πάνω σε μια κολόνα.

Text Oops GIF - Find & Share on GIPHY

4. It takes two to tango. 

Εδώ ας συμφωνήσουμε όλοι. Αν και τα δύο άτομα δεν είναι διατεθειμένα να αντέξουν και να κάνουν υποχωρήσεις για μια τέτοια σχέση τότε μάλλον το παιχνίδι είναι χαμένο εξ αρχής.

Al Pacino Tango GIF - Find & Share on GIPHY

5. Μαθαίνεις να απασχολείς τον εαυτό σου. 

Ξέρεις, κάπως πρέπει να γεμίσουν όλες εκείνες οι ώρες που υποθετικά θα μπορούσατε να πάτε βόλτες ή να καθίσετε αγκαλίτσα στον καναπέ για μαραθώνιο ταινιών.

Ugly Betty Shopping GIF by HULU - Find & Share on GIPHY

6. Το ταξίδι. 

Για την ακρίβεια όταν είσαι σε μια σχέση από απόσταση όλη η ζωή σου είναι ένα ταξίδι. Θέλεις πλοία; Θέλεις λεωφορεία; Θες τρένα; Εγώ προσωπικά έχω κάνει τη διαδρομή και με ταξί (δε το συνιστώ).

New York Nyc GIF - Find & Share on GIPHY

7. Με τον περίγυρο τι γίνεται; 

Εσύ φίλη μου θα μπορούσες να είσαι ιδιωτική ντετέκτιβ. Το ξέρω. Εγώ σε στηρίζω. Για όλες εμάς, λοιπόν, που το stalking είναι η δεύτερη φύση μας αλλά και για εσάς που δεν το αγαπάτε (περίεργος που είναι ο κόσμος) οι σχέσεις από απόσταση είναι πρόβλημα. Μπορεί να την έλεγξες την καινούργια τη συνάδελφο σε όλα τα social media αλλά παρόλα αυτά τίποτα δε μπορεί να αντικαταστήσει τις γνωριμίες από κοντά. Έτσι, θα μείνεις για πάντα με την απορία.

Bitch Slap Slapping GIF by absurdnoise - Find & Share on GIPHY

8. Όταν υπάρχει αγάπη όλα προσπερνιούνται. 

Θα πω, αχ! Γιατί αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα που σηκώνει πολλές καρδούλες και άλλα τόσα κλάματα. Όσο και αν η φυσική παρουσία του αγαπημένου σου δεν είναι εκεί, όσο σου λείπει κάθε βράδυ περισσότερο, πρέπει να είσαι περήφανη γιατί έχεις βρει κάποιον ο οποίος αξίζει την αναμονή. Και αυτό, πίστεψέ με, είναι αρκετό.

Don'T Try It Barack Obama GIF - Find & Share on GIPHY