Τι καλύτερο από το να ξυπνάς και να κοιμάσαι σε ένα χώρο που αποπνέει ηρεμία και ισορροπία; Οι ειδικοί λοιπόν αποφάνθηκαν και είπαν πως οι έντονες αποχρώσεις δεν ανήκουν σε αυτό το ιδιαίτερο δωμάτιο του σπιτιού μας. Αντιθέτως, βρήκαν 3 χρώματα τα οποία δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να νιώθουμε αλλά και να είμαστε πραγματικά chill. Δε σου μένει παρά να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο.

No. 1: Μπλε

Ίσως το μπλε να είναι το πρώτο χρώμα που έρχεται στο μυαλό του κάθε ανθρώπου όταν μιλάμε για κρεβατοκάμαρα. Το μπλε σε όλους τους τόνους του καταφέρνει να είναι ένα από τα πιο χαλαρωτικά χρώματα. Αυτό, φυσικά, οφείλεται στο ότι ο εγκέφαλος το παρομοιάζει με την απόχρωση του ουρανού. Μπορείς να παίξεις κυρίως με έπιπλα σε άσπρες αλλά και καφέ αποχρώσεις.

Свежих Трендов Интерьера Спальни В 2015 Году within Модные Обои Для Спальни - Hbmanjike

τα 3 καλύτερα χρώματα για το υπνοδωμάτιό σου

Δες ακόμη: Πώς να δημιουργήσεις ρομαντισμό στο υπνοδωμάτιο σου

Νο. 2: Πράσινο

Πιθανότατα θα έχεις ακούσει πως το πράσινο είναι ένα ιδιαίτερα χαλαρωτικό χρώμα. Από το παστέλ μέχρι και το πιο έντονο όλα είναι κατάλληλα για να δημιουργήσεις μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σου. Αν αγαπάς την ρετρό διακόσμηση αλλά και τα floral σχέδια, τότε αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα. Μην ξεχνάς ότι το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης. Καθόλου τυχαίο.

τα 3 καλύτερα χρώματα για το υπνοδωμάτιό σου

τα 3 καλύτερα χρώματα για το υπνοδωμάτιό σου

No. 3: Γκρι

Ένα ακόμη χρώμα με χαλαρωτικές ιδιότητες είναι το γκρι. Ως ένα ουδέτερο χρώμα αισθάνεσαι ότι σε αγκαλιάζει και σε προετοιμάζει για ύπνο. Αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι ότι δεν είναι καθόλου επεμβατικό στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας. Μπορείς να παίξεις με ότι χρώματα θέλεις, μπορείς να διακοσμήσεις τους τοίχους και αυτό θα συνεχίσει να δίνει τον ήπιο τόνο του στο δωμάτιο. Οι σύγχρονοι λάτρεις του decor το προτιμούν. Γιατί να μην κάνεις και εσύ το ίδιο;

τα 3 καλύτερα χρώματα για το υπνοδωμάτιό σου

hanging bedroom chair 1
hanging bedroom chair 1