Βγήκατε το ραντεβού σας. Πιθανότατα σε κέρασε, πιθανότατα πήγατε σε ένα ωραίο μαγαζί και ακόμη πιο πιθανά, βαρέθηκες αφόρητα. Μη και σε θυμήθηκε ο πρώην σου; Μη και τελικά το νέο αμόρε δεν έχει ύψος πάνω από 1,79; Ξέρουμε εσύ δε τα μπορείς αυτά. Επειδή εμείς σε αγαπάμε και επειδή θέλουμε να είσαι η καλή και η ευγενική της υπόθεσης, θα σου πούμε πως μέσα από 3 απλά στάδια ενός μηνύματος μπορείς να απορρίψεις (εχμμμ εξφορτωθείς ήθελα αν πω) αυτό το καινούργιο αγόρι.

1. Η αρχή

Είπαμε ότι είσαι η ευγενική της υπόθεσης. Στο μήνυμα αυτό, λοιπό, θα πρέπει να αναφέρεις πόσο όμορφα πέρασες και ότι χάρηκες που γνώρισες ένα τόσο ενδιαφέρον άτομο. Κάπως έτσι το αγόρι θα καταλάβει τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Πως να απορρίψεις κάποιον σε 3 βήματα (ευγενικά)

2. Η μέση

Συνέχισε, εξηγώντας με όμορφο τρόπο πως παρότι πέρασες πολύ όμορφα, μάλλον δεν ταιριάζετε. Ίσως φταίει το timing, ίσως πάλι και να μην είσαι έτοιμη για κάτι μεγάλο. Το θέμα είναι να του δώσεις να καταλάβει πως το φταίξιμο είναι κυρίως δικό σου γιατί αλλιώς θα τον πιάσει το εγωιστικό του. Πες στο λαό σου αυτά που θέλει να ακούσει.

3. Το τέλος

Κλείσε το μήνυμα λέγοντάς του πως ελπίζεις να βρει κάτι που είναι κατάλληλο για αυτόν και πως είναι κρίμα που δε συμπίπτουν τα θέλω σας στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα emoji και τα διάφορα άλλα μπιρμπιλωτά πραγματάκια που έχει το κινητό σου.

Κάπως έτσι αγαπητή μας αναγνώστρια όλοι θα είναι ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι.