Το brow lamination είναι μια ευρέως γνωστή θεραπεία φρυδιών.

Παρόλο που έχει τις ρίζες της αρκετές δεκαετίες πριν, πρόσφατα βίωσε μια αναγέννηση χάρη στα social media και το trend για πλούσια, καλοσχηματισμένα φρύδια. Ο λόγος είναι απλός, αφού το brow lamination είναι μια θεραπεία ανύψωσης φρυδιών. Έτσι, μέσα σε λίγη ώρα τα φρύδια φαίνονται πιο ανυψωμένα, στητά και πλούσια, σα να φοράς το αγαπημένο σου brow gel.

Τώρα, όμως, μια νέα εκδοχή της θεραπείας μπαίνει στη ζωή μας: τα Αussie brows.

Όσο δημοφιλές και αν ήταν το αρχικό brow lamination look δεν ήταν για όλους. Μάλιστα, κάποι@ παρατήρησαν ότι έκανε τις τρίχες των φρυδιών πιο ξηρές ή βρήκαν το αποτέλεσμα πολύ έντονο. Αντίθετα, τα Aussie brows φαίνεται να είναι η λύση που ψάχναμε!

Τι είναι τα Aussie brows;

Τα Aussie brows είναι από τα πιο πρόσφατα beauty trends στο Ηνωμένο Βασίλειο που σύντομα θα δούμε και στη χώρα μας. Με λίγα λόγια, είναι μια θεραπεία ανύψωσης φρυδιών η οποία προσφέρει πιο διακριτικά αποτελέσματα από το κλασικό brow lamination.

Εμπνευσμένη από μια πιο φιλική προς τα φρύδια αυστραλιανή τεχνική, η θεραπεία κάνει τα φρύδια να φαίνονται πιο γεμάτα, παχύτερα, αλλά και πιο φυσικά χωρίς να τα επιβαρύνει με χημικό περμανάντ όπως το brow lamination. Είναι, λοιπόν, ιδανική αν θες τα φρύδια σου να φαίνονται πάντα περιποιημένα!

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη | & (@feislondon)

Ποια είναι η διαδικασία;

Η διαδικασία ξεκινά με μια αρχική θεραπεία περμανάντ. Αυτή, διασπά τους δεσμούς της τρίχας κάνοντας τις τρίχες των φρυδιών πιο εύκαμπτες. Έπειτα, η αισθητικός χρησιμοποιεί ένα διάλυμα σταθεροποίησης για να εξισορροπήσει το pH κάθε τρίχας. Αυτό σταθεροποιεί κάθε τρίχα στη θέση της, προσδίδοντας διάρκεια στο αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, η αισθητικός βάφει τα φρύδια για να τονίσει το σχήμα τους, πριν απομακρύνει με κερί τυχόν αδέσποτες τρίχες. Έτσι, μέσα σε 1,5 περίπου ώρα έχεις τα ωραιότερα φρύδια που είχες ποτέ!