Μια ημέρα πριν από την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού θα κάνει την εμφάνιση του στην Αθήνα το Athens fringe festival με live εμφανίσεις , dj sets και για πρώτη φορά φέτος με το Athens fringe fashion live.

φρινγε

Οι διοργανωτές πιστεύουν στο ταλέντο και την αισθητική των νέων Ελλήνων designers, γι’ αυτό και προσπαθούν να δημιουργήσουν γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα στους δημιουργούς, στο κοινό και στην βιομηχανία της μόδας στην Ελλάδα και διεθνώς. Γι’ αυτό από τις 30 Μαιού εως τις 8 Ιουνίου 2014 θα απολαύσουμε: μια σειρά από catwalk shows (Designer Highlights και Trends Catwalks), pop-up shops, και παράλληλα events σε άκρως καλλιτεχνική μορφή, εμπεριέχοντας στοιχεία χορού, θεάτρου, μουσικής και εικαστικών παρεμβάσεων.

Το πολυάριθμο δίκτυο των καλλιτεχνών του Fringe συνεργάζεται με τους νέους σχεδιαστές και όλοι μαζί παρουσιάζουν τις νέες συλλογές των συμμετεχόντων designers με τους πιο πρωτότυπους και ευφάνταστους τρόπους. Παράλληλα, θα διοργανωθούν μια σειρά από σεμινάρια, διαγωνισμούς, μαθήματα, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συναντήσεις επαγγελματικής δικτύωσης όλα σε συνεργασία με τους πιο αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου.

2

Το Fringe Fashion live φιλοξενείται φέτος στον χώρο τέχνης και δράσης Βρυσάκι στην Πλάκα, εμείς θα είμαστε εκεί , έλα να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι μαζί.