Όσοι γνωρίζουν από ζώδια, γνωρίζουν καλά το πόσο σημαντικό είναι να ταιριάζει το ζώδιό τους με εκείνο του συντρόφου τους. Για να δούμε λοιπόν, ποιο είναι το δικό σου αστρολογικό ταίρι:

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Το αστρολογικό σου ταίρι είναι: Υδροχόος, Τοξότης, Λέων και Δίδυμοι. 

Πόσες επιλογές! Αυτό συμβαίνει γιατί ο Κριός έχει μία προσωπικότητα που τραβάει. Ακόμα κι αν οι Κριοί είναι ανταγωνιστικοί και θέλουν να έχουν τον έλεγχο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αξιαγάπητοι. Όταν ένας Κριός εμφανίζεται σε ένα πάρτι, τότε αρχίζει το πάρτι πραγματικά. 

Το μόνο ζώδιο που δεν θα ταίριαζες θα ήταν ένας άλλος Κριός.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Το αστρολογικό σου ταίρι είναι: Παρθένος και Ιχθύς 

Ένας Ταύρος έχει τη φήμη του πεισματάρη, αλλά στην πραγματικότητα είναι αφοσιωμένος και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Οι αφοσιωμένοι και αποφασισμένοι άνθρωποι καταφέρνουν πάντα αυτό που θέλουν στη ζωή τους. 

Αυτή η δύναμη είναι που τους κάνει τόσο ταιριαστούς με τους Παρθένους και του Ιχθύς. Ο Παρθένος είναι εξίσου δουλευταράς και αφοσιωμένος. Η δύναμη των Ιχθύων βρίσκεται στον χαρακτήρα τους.

3. Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Το αστρολογικό σου ταίρι είναι: Υδροχόος και Ζυγός

Ένας Δίδυμος είναι γλυκός και στοργικός. Γι’ αυτό και τα ζώδια που ταιριάζει περισσότερο είναι ο Υδροχόος και ο Ζυγός. Αν θέλεις να κρατήσεις αυτά τα δύο ζώδιο κοντά σου φίλε Δίδυμε, πρέπει να τους δείχνεις ότι είναι μοναδικοί και ξεχωριστοί. 

Ο Δίδυμος τα καταφέρνει αρκετά καλά και με τους άλλους Διδύμους. Καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον με τρόπο που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. 

Καρκίνος (21 Ιουνίου- 22 Ιουλίου)

Το αστρολογικό σου ταίρι είναι: Σκορπιός και Ιχθύς

Επειδή ο Καρκίνος μπορεί να γίνει ζηλιάρης, μιας και έχει δει πολλές ρομαντικές κομεντί, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς είναι τα απόλυτα ταίρια του. 

Ο Σκορπιός προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια, καλύπτοντας με κάποιον τρόπο την ζήλια του Καρκίνου. Οι Ιχθύς από την άλλη είναι εξίσου ρομαντικοί με τους Καρκίνους. 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) 

Το αστρολογικό σου ταίρι είναι: Τοξότης, Ζυγός, Δίδυμος και Κριός

Επειδή ένας Λέοντας είναι απαιτητικός, όταν πρόκειται για αγάπη, μπορεί να κάνει ένα βήμα πίσω. Σαν κάθε λιοντάρι, ο Λέοντας χρειάζεται να τον θαυμάζουν, να τον λατρεύουν και να του συμπεριφέρονται σαν βασιλιά. Ένας Τοξότης, ένας Ζυγός και ένας Δίδυμος θα έκαναν όλα τα παραπάνω για τον Λέοντά τους. Ο Κριός δεν “σπάει” τόσο εύκολα από την άλλη. 

10 θέματα που θα πρέπει να έχεις λύσει πριν βρεις το soulmate σου
Medium

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτέμβρη) 

Το αστρολογικό σου ταίρι είναι: Ταύρος και Αιγόκερως 

Ο Παρθένος είναι ζώδιο της γης, γι’ αυτό και έχει κολλήσει με ζώδια της γης, όπως ο Ταύρος και ο Αιγόκερως. Όχι μόνο συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, αλλά βλέπουν τα πράγματα από μία πιο πρακτική οπτική γωνία. Μπορεί να μην ακούγεται συναρπαστικό, αλλά για τα τρία αυτά ζώδια είναι ιδανικό. Διάβασέ τους στο πρώτο ραντεβού ένα απόσπασμα από βιβλίο βιολογίας και τους έχεις κεντρίσει το ενδιαφέρον. 

Ζυγός (23 Σεπτέμβρη – 22 Οκτώβρη) 

Το αστρολογικό σου ταίρι είναι: Λέοντας και Τοξότης

Αν είναι ένα ζώδιο που αποζητά την ισορροπία και την αρμονία, αυτό είναι ο Ζυγός. Αυτή η αρμονία κάνει τους Τοξότες να τους ερωτεύονται. Για τους Λέοντες βέβαια είναι πιο δύσκολα, αλλά μοιράζονται την ίδια αγάπη για την πολυτέλεια. 

Όπως και οι Δίδυμοι, έτσι και οι Ζυγοί τα πάνε πάρα πολύ καλά με άλλους Ζυγούς και έχουν μία αρμονική σχέση. 

Σκορπιός (23 Οκτώβρη – 21 Νοέμβρη) 

Το αστρολογικό σου ταίρι είναι: Σκορπιός και Ιχθύς

Μπορεί να μοιάζουν αταίριαστοι, αλλά στην αγάπη και στη σχέση λειτουργούν σαν ένα. Δύο Σκορπιοί μαζί μοιράζονται την αγάπη για την μυστικότητα, την επίλυση προβλημάτων και του να βρίσκουν την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Οι Ιχθύς αν και είναι τελείως αντίθετοι με τους Σκορπιούς, είναι πάντα δίπλα τους. Και οι δύο είναι ατρόμητοι και υπερασπίζονται όσα αγαπούν. 

Τοξότης (22 Νοέμβρη – 21 Δεκέμβρη)

Το αστρολογικό σου ταίρι είναι: Λέων, Κριός, Υδροχόος και Ζυγός 

Μιας και ο Τοξότης βαριέται εύκολα και πιο γρήγορα από τον καθένα, θέλει να βρίσκουν κάτι να του τραβάει το ενδιαφέρον. Έτσι ένας Λέοντας δεν θα βαρεθεί ποτέ να μιλάει για τον εαυτό του, και είναι ακριβώς αυτό που που ψάχνει ένας Τοξότης. 

Σχετικά με τα άλλα δύο αστρολογικά ταίρια του Τοξότη, αγαπάνε την περιπέτεια και η περιπέτεια είναι η ειδικότητα του Τοξότη. 

Αιγόκερως (22 Δεκέμβρη – 19 Ιανουαρίου) 

Το αστρολογικό σου ταίρι είναι: Ιχθύς, Σκορπιός, Παρθένος και Ταύρος

Στους Αιγόκερους δεν αρέσουν οι περιστροφές. Όχι μόνο θέλουν να προσέχουν την κάθε λεπτομέρεια, δεν θέλουν να σπαταλούν χρόνο -πόσο μάλλον τον δικό τους. Με αυτόν τον τρόπο ένας Αιγόκερως μπορεί να φανεί αρνητικός. Αλλά ένας Ιχθύς, ένας Σκορπιός, ένας Παρθένος και ένας Ταύρος μπορούν να τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. 

Υδροχόος (20 Ιανουάριος – 18 Φεβρουαρίου)

Το αστρολογικό σου ταίρι είναι: Δίδυμος και Ζυγός

Όσο κι αν αυτά τα ζώδια αγαπούν τους ανθρώπους, δεν βάζουν τίποτα πάνω από την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους. Γι’ αυτό το λόγο, χρειάζονται λίγο χρόνο για τον εαυτό τους. 

Όταν τα άλλα ζευγάρια ψάχνουν τον ρομαντισμό, αυτά τα τρία ζώδια θα βγουν μπροστά και θα πουν ότι θέλουν να κοιμούνται σε διαφορετικά δωμάτια. 

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Το αστρολογικό σου ταίρι είναι: Σκορπιός και Καρκίνος

Για τους Ιχθύς το πιο σημαντικό είναι να έχουν δίπλα τους ζώδια που έχουν ως κύριο στοιχείο το νερό. Έτσι μπορούν να χτίσουν μία αρμονική και μακροχρόνια σχέση. Καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον. 

Να σημειωθεί πώς και τα τρία αυτά ζώδια είναι κυκλοθυμικά και δεν είναι και τα πιο διαχειρίσιμα. 

Πηγή: bustle.com Μετάφραση: Εύα Τόλιου Featured image: Elite Daily