Κριός

Ο Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στον φιλοσοφημένο Τοξότη, πυροδοτώντας την περιέργειά σας και εμπνέοντάς σας να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα. Θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους και θα βυθιστείτε στις ταινίες, στις νέες μουσικές και στο νόστιμο φαγητό.

Ταύρος

Ο δυναμικός συνδυασμός Ερμή και Αφροδίτης στον τομέα των χρημάτων υποδηλώνει επικείμενη αύξηση εισοδήματος. Μια καινούργια γνωριμία θα μπορούσε να σε αναζωογονήσει και ακόμη και να σε θεραπεύσει από παλιές πληγές.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις – προσωπικές, πλατωνικές και επαγγελματικές – βρίσκονται στο επίκεντρο. Τα αστέρια προωθούν την ομαλή επικοινωνία, καθιστώντας αυτή την καλύτερη στιγμή για να κλείσετε συμφωνίες, να δημιουργήσετε συνεργασίες και, πάνω απ’ όλα, να τονώσετε την ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Κρατήστε ό,τι λειτουργεί, πετάξτε ό,τι δεν λειτουργεί και αφιερώστε χρόνο στην ευχαρίστηση. Οι γύρω σας θα υποστηρίξουν τους παραγωγικούς σας τρόπους.

Λέων

Είστε ο ροκ σταρ του ζωδιακού κύκλου και τώρα, με το σύμπαν να ενισχύει τη δημιουργικότητά σας, ήρθε η ώρα να λάμψετε. Οι πύλες της έμπνευσης έχουν ανοίξει επίσημα, επομένως διοχετεύστε το καλλιτεχνικό σας πνεύμα σε ένα χόμπι ή πάθος – θα μπορούσε να γίνει μια εξαιρετική πηγή επιπλέον εισοδήματος.

Παρθένος

Θα πρέπει να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας. Οι επιλογές που κάνετε τώρα είναι σημαντικές. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 23 Νοεμβρίου, είναι η ιδανική ευκαιρία για να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε ημιτελή δουλειά. Τα αρνητικά συναισθήματα όπως η οργή και ο εγωισμός θα πρέπει να ελέγχονται καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Αντίθετα, εκφράστε τα συναισθήματά σας σε όσους είναι κοντά σας.

Ζυγός

Συνήθως τρέφετε μεγάλο σεβασμό για την “εξουσία”, αλλά αυτές τις μέρες ένας γονέας ή το αφεντικό σας θα σας κουράσει. Αντί να σιγοβράζετε στη σιωπή, κάντε μια παραγωγική συζήτηση, καθαρίστε τον αέρα και προχωρήστε.

Σκορπιός

Η οικονομική σας κατάσταση είναι στα καλύτερά της. Ο συνδυασμός του έξυπνου Ερμή και της γοητευτικής Αφροδίτης, σας φέρνει πιο κοντά στην καλύτερη δυνατή συμφωνία. Μπορεί επίσης να λάβετε χρήματα από κάτι που δεν περιμένατε.

Τοξότης

Η ειλικρίνειά σας θα εκτιμηθεί – με την προϋπόθεση ότι θα είστε διακριτικοί. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για ρομαντισμό, να το θυμάσαι.

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να αμφισβητήσετε τις πεποιθήσεις σας, ίσως επειδή θέλετε πολύ να προσαρμόσετε στη ζωή σας κάτι που φαινομενικά δεν σας ταιριάζει. Ο Eρμής θα βοηθήσει επίσης, φέρνοντας καταπιεσμένες σκέψεις στην επιφάνεια.

Υδροχόος

Ο εγκέφαλός σας λειτουργεί στο φουλ και τώρα, με τη ζωηρή Αφροδίτη στον τομέα της φιλίας θα σας ενδιαφέρει περισσότερο η κοινωνική αλληλεπίδραση που θα γίνει πιο βαθιά και πιο ουσιαστική από ποτέ.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη επισκέπτεται τον τομέα της εικόνας σας, προκαλώντας ανανέωση, γι’ αυτό φτιάξτε τα μαλλιά σας και ντυθείτε καλά. Είναι μια τέλεια στιγμή για να προσαρμόσετε τη στάση σας και να αφήσετε την έμφυτη αισιοδοξία σας να λάμψει.