Αυτήν την εβδομάδα τα αστρολογικό γεγονός είναι η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλων η επικοινωνία θα αλλάξει μορφή. Θα γίνει πιο συλλογική η σκέψη μας, θα αποκτήσουμε έναν τρόπο σκέψης πιο επαναστατικό, προοδευτικό και διορατικό. Ο λόγος μας θα γίνει πιο αντισυμβατικός και θα θέλουμε να ξυπνήσουμε τους γύρω μας για το τι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αστρολογικά λέμε ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης της ιδιοφυΐας, οπότε αν τον έχετε στον χάρτη σας σε αυτήν τη θέση, μήπως είστε ένας μικρός Αϊνστάιν και δεν το ξέρετε?

ΚΡΙΟΣ

Η χρονιά ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι οι φίλοι σας θα αρχίσουν να έχουν πιο συχνή επικοινωνία μαζί σας. Είναι πιθανό να σας φέρουν νέα που έχουν να κάνουν με κάποια επαγγελματική πρόταση ή να σας προτείνουν να κάνετε τα χαρτιά σας για κάποιο επίδομα που μπορεί να δικαιούστε. Εκτός από τα επαγγελματικά σας που συνεχίζουν να γίνονται διάφορα εκεί, ο άλλος τομέας που θα επηρεαστεί είναι αυτός των ομάδων και των συλλόγων. Άρα, με κάποιον τρόπο το σύμπαν σάς καλεί να ασχοληθείτε με τα κοινά. Να σας υπενθυμίσω ότι περνάτε μια μεταβατική περίοδο στα επαγγελματικά και την κοινωνική σας εικόνα, οπότε θα χρειαστεί να έχετε υπομονή μέχρι να καρποφορήσουν οι αλλαγές. Κάποια προβλήματα και εντάσεις μπορεί να υπάρχουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή τυχόν εξετάσεις που μπορεί να δίνατε αυτήν την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς συνεχίζεται το ότι το ενδιαφέρον σας να είναι στραμμένο προς τους τομείς που σας λέω από τις προηγούμενες προβλέψεις. Στα πλάνα σας μπαίνει και η καριέρα, η οποία μπορεί να έχει μία κάποιου είδους προώθηση και από τον φιλικό σας κύκλο. Μπορείτε όσοι πήρατε πτυχίο ή μεταπτυχιακό να το προωθήσετε ώστε να βρείτε εργασία! Όλες οι συζητήσεις που κάνατε το προηγούμενο διάστημα, αρχίζετε και τις βλέπετε να υλοποιούνται. Θα χρειαστεί να φανείτε υπομονετικοί, κάτι για το οποίο φημίζεστε, καθώς θα κοπιάσετε για να καταφέρετε αυτό που τελικά θέλετε.

Απλώς σας ενημερώνω ότι θα δυσκολευτείτε λίγο, μην το βάλετε κάτω διότι τα αποτελέσματα φαίνονται μόνο όταν είμαστε όρθιοι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μόνο ευνοημένοι θα βγείτε από αυτήν την αλλαγή του κυβερνήτη σας Ερμή. Μπαίνει σε ένα ζώδιο φιλικό προς εσάς – αστρολογικά λέμε ότι κάνει όψη τριγώνου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα πράγματα έρχονται με εύκολο, ευνοϊκό τρόπο και χωρίς κόπο! Οπότε, πρότασή μου είναι, αν θέλετε να δώσετε εξετάσεις για οποιοδήποτε είδος πτυχίου ακόμη και οδήγησης, ευνοείστε στο να το πάρετε. Κάπου αλλού στο οποίο μπορείτε να δράσετε, είναι τα ταξίδια και το εξωτερικό. Rapid και μοριακά κάντε μόνο και πηγαίντε όπου θέλετε!

Επίσης, θα σας έρθει η διάθεση για συζητήσεις με θέμα το νόημα της ζωής και ανώτερα πνευματικά θέματα, όπως είναι η αστρολογία. Αν θέλετε να μάθετε κάποια ξένη γλώσσα, το σύμπαν σάς χτυπάει το καμπανάκι και σας λέει ότι άμα θέλετε να το κάνετε, να το κάνετε τώρα καθώς είναι μία πολύ ιδανική ευκαιρία. Προσέξτε μόνο να μην φανατιστείτε με τις ιδέες σας και βγουν προβλήματα στις συζητήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μικρότερος από τους πλανήτες για εσάς κάνει την είσοδό του στον τομέα που στην αστρολογία βλέπουμε τις κληρονομιές και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα λεφτά των «άλλων». Δηλαδή εφορία, δάνεια και τα λεφτά του συντρόφου. Μπορεί να κάνετε συζητήσεις για περιουσιακά στοιχεία ή για ένα δάνειο που θέλετε να πάρετε. Ένα άλλο σενάριο που μπορεί να προκύψει, είναι να αρχίσετε να μιλάτε και να σκέφτεστε πολύ εντονότερα για το σεξ. Είστε ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας και να μιλήσετε για φαντασιώσεις που ποτέ δεν τολμήσατε να εκφράσετε. Να σας υπενθυμίσω ότι ευνοείστε ιδιαίτερα (κυρίως οι γεννημένοι των πρώτων ημερών) σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό και τις ανώτερες γνώσεις,

ΛΕΩΝ

Ενώ είστε απόλυτα αφοσιωμένοι στη δουλειά και την καθημερινότητα, έρχεται ο μικρός Ερμής να σας ξυπνήσει λίγο και να σας κάνει να θυμηθείτε ότι υπάρχουν και οι διαπροσωπικές σχέσεις. Σας ενεργοποιείται ένας από τους πιο σημαντικούς Οίκους (τομέας) στον αστρολογικό σας χάρτη. Άνθρωποι θα αρχίσουν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για εσάς, θα αρχίσετε να συζητάτε και να κινείστε περισσότερο σε επίπεδα σχέσεων και σημαντικών συνεργασιών. Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι να έχετε εξελίξεις ή να προκύψουν κάποια νομικά προβλήματα, παλαιά ή καινούργια. Αν ήσασταν σε διαδικασία διαζυγίου και καθυστερούσαν τα πράγματα, τώρα μπορεί να αρχίσει να προχωράει το θέμα. Σας υπενθυμίζω ότι τα θέματα υγείας και καθημερινότητας είναι ακόμα στο προσκήνιο, οπότε δε βλέπω να είστε σε μία χαλαρή περίοδο της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η ώρα Παρθενάκια μου να ασχοληθείτε με τον αγαπημένο σας τομέα, την τάξη και την καθαριότητα. Ο Ερμής μπαίνει σε αυτόν τον τομέα για εσάς και είστε παραπάνω από χαρούμενοι. Είναι πιθανό να σας έρθει η διάθεση να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο – απλώς θυμηθείτε να το πάρετε με όλους τους νόμιμους τρόπους. Μία επιθυμία να κοιτάξετε την διατροφή σας ή να γραφτείτε σε κάποιο γυμναστήριο θα σας έρθει αυτήν την εβδομάδα – θα πρότεινα να μην την αμελήσετε γιατί νους υγιής εν σώματι υγιεί.

Επίσης, να περιμένετε και προτάσεις για δουλειές να σας έρθουν. Κάποια νέα μπορεί να σας βρουν με ξαφνικό και απρόοπτο τρόπο και να έχουν σχέση με το εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Μπορώ να πω ότι οι μέρες των εορτών ήταν λίγο πιεστικές για εσάς, την οικογένειά σας και τις σχέσεις μεταξύ σας. Τα πράγματα γίνονται λίγο πιο ευχάριστα για εσάς, καθώς ο Ερμής περνάει στον τομέα της διασκέδασης και της χαράς. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται προς τα εκεί και τα παιδιά σας, τα οποία θα θέλουν τη συνεχή προσοχή σας. Ένας άλλος τομέας που μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον είναι το φλερτ. Θα βγείτε και θα τραβήξετε το ενδιαφέρον – μην ξεχνάτε ότι είστε και οι όμορφοι του ζωδιακού! Νέα μπορεί να σας έρθουν επίσης που να έχουν να κάνουν με κληρονομιές ή τα λεφτά του συντρόφου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς ο Ερμής μπαίνει στον τομέα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Το σπίτι και την οικογένεια. Ξέρω ότι σας πιέζουν, αλλά οικογένεια είναι και δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα. Έγγραφα λοιπόν και συζητήσεις θα λάβουν χώρα, που θα έχουν να κάνουν με τα περιουσιακά σας στοιχεία – μπορεί δηλαδή να αρχίσετε να μοιράζετε τα κληρονομικά σας και να τακτοποιείτε γραφειοκρατικά θέματα. Θα ασχοληθείτε δηλαδή με έγγραφα που θα έχουν να κάνουν με το σπίτι.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και διαφωνίες μεταξύ εσάς και της πατρικής σας οικογένειας. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να σας βάλει εμπόδια και να ταραχτείτε με αυτά που σας λένε ή κάνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πράγματα για εσάς έρχονται στον τομέα που έχει να κάνει με τα αδέλφια, ξαδέλφια και τον καθημερινό σας περίγυρο. Θα αρχίσετε και πάλι να μιλάτε μαζί τους, μιας που το προηγούμενο διάστημα είχαν ταραχτεί λίγο οι σχέσεις σας. Έρχεται λοιπόν ο πλανήτης της επικοινωνίας να αποκαταστήσει αυτά τα θεματάκια. Δεν αποκλείονται ακόμα και ταξίδια να προκύψουν αυτήν την περίοδο ή να αποφασίσετε να βάλετε μπρος για κάποιο πτυχίο, καθώς διψάτε για μία επιπλέον γνώση .Θα σας φάνε οι δρόμοι μέσα στην πόλη αυτήν την εβδομάδα, θα είστε δηλαδή οι αγγελιαφόροι (Ερμήδες) για τον επόμενο μήνα. Θα μεταφέρετε ό,τι ακούτε δεξιά και αριστερά. Ξαφνικά θέματα μπορεί να προκύψουν και στον τομέα της υγεία σας ή την εργασία σας.

Δώστε την προσοχή σας στο κατοικίδιό σας αν έχετε, γιατί και εκεί μπορεί να προκύψουν απρόοπτα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φιλόδοξοί μου, ο Ερμής έρχεται για να στρέψετε την προσοχή σας στα οικονομικά σας. Θέματα που έχουν να κάνουν με το πορτοφόλι σας έρχονται στο προσκήνιο. Το μυαλό σας θα είναι στραμμένο προς τα εκεί, καθώς εμφανίζονται ξαφνικά έξοδα και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που διασκεδάζετε και δε θα ξέρετε από πού σας έρχονται. Επίσης, είναι πιθανό να έχετε και αυξημένες ανάγκες για τα παιδιά σας που μπορεί να να σας ζητήσουν τον ουρανό με τα άστρα. Οικονομικές δραστηριότητες για εσάς λοιπόν αυτήν την εβδομάδα, όμως σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη καθώς είναι και ένας από τους αγαπημένους σας τομείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς λοιπόν, είστε οι τυχεροί αυτής της περιόδου και αυτό επειδή ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας, οπότε αναπόφευκτα το μυαλό σας θα στραφεί προς τα εσάς. Μπορεί να θελήσετε να πάτε να μιλήσετε σε κάποιον ειδικό για θέματα που σας απασχολούν και έχουν να κάνουν καθαρά με τη δική σας στάση απέναντι στη ζωή και τους άλλους.

Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να ανακαλύψετε κρυμμένα κομμάτια σας και να τα δουλέψετε. Οπότε πολύ μπλα-μπλα για εσάς και υπομονή για τους υπόλοιπους που θα πρέπει να σας ακούνε. Γκρίνια το λέμε αυτό που θα έχετε αλλά ποιος είμαι εγώ να σας κρίνω, η γκρίνια είναι το άλλο μου μισό!

ΙΧΘΕΙΣ

Ψαράκια μου και τυχεροί της χρονιάς, έχω να σας ενημερώσω πως για εσάς ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης έχει να κάνει με την ψυχολογία σας. Θα αρχίσετε να αναρωτιέστε αν τα κάνετε όλα σωστά και να σας ζώνουν τα φίδια για τις επόμενες κινήσεις σας. Το πιο πιθανό είναι να αρχίσετε να κάνετε και μυστικές κουβέντες που δε θέλετε να αποκαλυφθούν, για να μην προδοθούν τα σχέδιά σας. Θεμιτό είναι αυτό, απλώς προσέξτε τι θα πείτε γιατί σε έναν μήνα περίπου, τα πράγματα θα αποκαλυφθούν και δεν θα είναι ευχάριστο να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Γεγονότα που έχουν σχέση με τα αδέλφια σας θα σας ταράξουν και μπορεί να σας βγάλουν εκτός σχεδίου.