Αυτήν την εβδομάδα θα μιλήσουμε για δύο πλανήτες που αλλάζουν ζώδιο. Τον Ερμή, που μπαίνει στον Αιγόκερω και τον Άρη που μπαίνει στον Τοξότη.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο τρόπος που επικοινωνούμε και ο νους μας (Ερμής) αλλάζει, γίνεται πιο ορθολογιστικός, τετραγωνισμένος και μετρημένος.

Από την άλλη, η δράση μας και η ενέργειά μας (Άρης) θα αρχίσει να διαχέεται, θα υπάρχει μια θετικότητα προς τη ζωή και μια αισιοδοξία. Για το κάθε ζώδιο αυτό σημαίνει ότι θα επηρεαστεί και ο ανάλογος τομέας. Μην ξεχνάτε όμως να διαβάσετε και τον ωροσκόπο σας για καλύτερη εικόνα της εβδομάδας σας.

ΚΡΙΟΣ

Τα νέα και αυτήν την εβδομάδα συνεχίζονται στον τομέα της καριέρα σας. Πλέον εκεί μπαίνει και ο πλανήτης της επικοινωνίας, οπότε να περιμένετε εξελίξεις. Οι συζητήσεις και τα γεγονότα που θα συμβούν, θα έχουν να κάνουν με κάποια καινούργια δουλειά ή με το να ασχοληθείτε με υπηρεσίες του δημοσίου και εκκρεμότητες που έχετε αφήσει το προηγούμενο διάστημα. Υπάρχει η πιθανότητα να ταλαιπωρηθείτε λίγο μέχρι να ξεμπερδέψετε, αλλά αν μπλέξετε με το δημόσιο καταλαβαίνετε ότι μία καθυστέρηση θα την έχετε.

Το ενδιαφέρον σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μοιραστεί ανάμεσα σε πράγματα που θέλετε να κάνετε για τον εαυτό σας, όπως το να πάτε σε κάποιο κομμωτήριο ή με το σπίτι σας. Αργότερα, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και προς το τέλος της εβδομάδας τα αδέρφια, οι γείτονες, το διαδίκτυο και η οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστα είναι τα νέα που σας έρχονται αυτή την εβδομάδα και θα έχουν έναν αέρα εξωτερικού, καθώς για εσάς ο πλανήτης Ερμής μπαίνει σε αυτόν τον τομέα και θα είναι αρκετά ευνοϊκός μαζί σας. Ό,τι συζητήσεις είχατε το προηγούμενο διάστημα, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να τις βλέπετε να εξελίσσονται. Αν είστε από εκείνους που είχατε ασχοληθεί με κάποιο πτυχίο, ήρθε η ώρα να το πάρετε το πολυπόθητο!

Να θυμάστε πως κάποιες δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε προέρχονται από τον εαυτό σας και θα σας υπενθυμίσω ότι μερικές φορές χρειάζεται να μετακινούμαστε από τις θέσεις μας για να δούμε αποτελέσματα. Επίσης, αυτά τα εμπόδια και οι τρικλοποδιές μπορεί να προέρχονται από, ή να έχουν να κάνουν με, θέματα της δουλειά σας ή κάποια γραφειοκρατικά κολλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρχεται αυτή η εβδομάδα να σας ενεργοποιήσει στα θέματα σχέσεων και συνεργασιών, καθώς ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας και του σεξ έρχεται για εσάς σε αυτόν τον τομέα! Όλη σας η δράση θα στραφεί προς τα εκεί, αλλά επειδή ο Άρης είναι και ο Θεός του πολέμου, καλό είναι να προσέξετε τα νεύρα σας, αν και πιο σωστό είναι να πούμε ότι οι άλλοι θα σας τσιγκλάνε και δύσκολα εσείς θα αντισταθείτε σε αυτό το πείραγμα. Θα ήθελα να είστε λίγο επιφυλακτικοί σε ό,τι ακούσετε στη δουλειά σας, γιατί εκεί βρίσκεται ο Ποσειδώνας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να να σας είναι λίγο θολά τα πράγματα – ίσως μπορεί να ακούσετε κάποιο μικρό ψεματάκι και αυτό να σας προκαλέσει μία κάποια απογοήτευση.

Όσοι είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο, έχετε εύνοια σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό και ανώτερες γνώσεις. Μπορεί δηλαδή ένας συνεργάτης να σας προτείνει κάποια δελεαστική πρόταση για ένα ταξίδι και αν δεν είναι συνεργάτης μπορεί να είναι το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά από πολλά χρόνια που πιέζεστε και ζορίζεστε, έρχεται το σύμπαν και σας ανταμείβει χωρίς σταματημό! Είστε από εκείνους που αυτήν την περίοδο, όταν σας ρωτάνε «τι κάνεις;», απαντάτε «είμαι εξαιρετικά καλά»! Εκτός από τις αλλαγές που έχετε στις σχέσεις και τις συνεργασίες, έρχεται και ο Ερμής να σας φέρει καινούργια δεδομένα. Από αυτήν την εβδομάδα, η δράση και η ενέργειά σας θα έχει να κάνει με την εργασία σας, όπου οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες για ένα διάστημα, κάτι επιβοηθητικό ως προς την τσέπη σας.

Επίσης, μικροατυχήματα μπορεί να υπάρξουν, άρα, να είστε πιο προσεκτικοί όταν κόβετε το ψωμί ή όταν κάνετε κάποια εργασία. Ένας τρόπος για να αποφύγετε τα χειρότερα είναι να προγραμματίσετε κάποια επέμβαση ή να δώσετε τη δέουσα προσοχή στην υγεία σας. Ό,τι έχετε αφήσει από παλιά πηγαίνετε να το φτιάξετε γιατί θα το βρείτε αργότερα μπροστά σας.

ΛΕΩΝ

Βασιλιάδες του ζωδιακού, ήρθε για άλλη μια φορά η ώρα να δράσετε και να φανείτε με έναν λαμπερό τρόπο, όπως μόνο εσείς ξέρετε! Για εσάς, ο πλανήτης Άρης που είναι υπεύθυνος για τη δράση και την ενέργειά μας, κάνει την είσοδό του στον αγαπημένο σας Οίκο – και λέγοντας Οίκο εννοούμε τον τομέα του αστρολογικού χάρτη που βλέπουμε τη διασκέδαση, τον έρωτα, το φλερτ, τα παιδιά μας και γενικότερα οτιδήποτε μας προσφέρει χαρά. Σημειώστε ότι ο Άρης εκτός των άλλων, είναι και ο Θεός του πολέμου, οπότε μέσα στη χαρά και τον παρορμητισμό που θα έχετε μπορεί να προκύψουν και κάποια προβλήματα.

Εσείς που είστε γεννημένοι τέλος του 1ου, αρχές του 2ου δεκαήμερου, νιώθετε μία εσωτερική σύγκρουση και πίεση που κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από τον εργασιακό σας χώρο ή από τον/τη σύζυγο, σύντροφο, ό,τι έχει ο καθένας σας. Νιώθετε τον Άρη να μπλοκάρει αυτό που εσείς θέλετε να κάνετε. Βαστάτε γερά λιοντάρια μου και να θυμάστε πως όλα για κάποιον λόγο γίνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς, αυτή η εβδομάδα θα έλεγα πως ξεκινάει με εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι περιστάσεις απαιτούν να δώσετε το παρών και την ενέργειά σας στα θέματα του σπιτιού και των ατόμων που το περιβάλουν. Θα έχετε από όλα αλλά κατά κύριο λόγο θα πρωτοστατήσουν οι τσακωμοί, τα νεύρα και η ανυπομονησία… Όλα αυτά τα ωραία που τραβάμε όλοι όταν βρισκόμαστε στο πατρικό μας δηλαδή. Πρότασή μου είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι, να μην αντιδράσετε σε όλα όσα γίνουν, να κρατήσετε τουλάχιστον εσείς χαμηλούς τόνους και να εστιάσετε την προσοχή σας στη διασκέδαση και τη δημιουργία.

Ο πλανήτης της νόησης και της επικοινωνίας Ερμής ενεργοποιεί τον τομέα της διασκέδασης και των παιδιών, οπότε ακούστε τις επιταγές του και ακολουθήστε τον! Μπορείτε να αρχίσετε τη συγγραφή αν σας ενδιαφέρει, να συμμετέχετε σε κάποιο σεμινάριο επικοινωνίας ή εναλλακτικά να βγείτε και να διασκεδάσετε και όπως έχω ξαναπεί, να φλερτάρετε!

ΖΥΓΟΣ

Όμορφοι και στιλάτοι του ζωδιακού κύκλου, αυτήν την εβδομάδα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί γύρω από την οικογένεια, τα αδέρφια, τους γείτονες – τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα δηλαδή. Όσο και αν φημίζεστε για την ευγένειά σας, υπάρχει περίπτωση αυτήν την εβδομάδα να μην μπορείτε να συγκρατηθείτε. Πιθανοί εκνευρισμοί στην οδήγηση και στην καθημερινότητά σας προβλέπονται. Αν έχετε αδέρφια, κατεβάστε τους τόνους εσείς, γιατί εκείνοι είναι αναμμένο μπαρούτι απέναντί σας. Με κάποιον τρόπο ασχολείστε και με τους γονείς σας, που αν είναι μεγάλοι σε ηλικία μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σας σε θέματα με έγγραφα, μηνύματα και το διαδίκτυο.

Ξέρω ότι πιέζεστε αρκετά και υπάρχουν αλλαγές σε αυτό το περιβάλλον αλλά δεν μπορείτε και να κλείσετε τα μάτια. Το καλό είναι ότι στην αρχή της εβδομάδας είστε αρκετά αγαπητοί στον περίγυρό σας και αυτό αργότερα είναι πιθανό να βγει και κάτι το σεξουαλικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένα μου σκορπιουδάκια, αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι στην τσέπη, τον λόγο δεν μπορώ να τον διευκρινίσω γιατί είστε και πάρα πολλοί, αλλά φαίνεται ότι σας βγαίνουν έξοδα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, συμβαίνουν και αυτά. Και ενώ συνεχίζουν όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδή οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σας να σας ταράζουν με τις ενέργειές τους, έρχεται και η επικοινωνία με τα αδέρφια και τους γείτονες να αποκτήσει ένα κάποιο ενδιαφέρον. Θα αρχίσετε να επικοινωνείτε πιο συχνά μαζί τους (όσο μιλάτε εσείς δηλαδή) και να αποκτάτε μια οικειότητα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το διαδίκτυο, να αρχίσετε να τσατάρετε δηλαδή παραπάνω. Θέματα οικογένειας, σπιτιού και σχέσεων φαίνεται ότι ακόμα σας απασχολούν, κάτι που θα κρατήσει και άλλο.

Νιώθετε ότι εσείς κάνετε ενέργειες για να αλλάξουν κάποιες καταστάσεις αλλά ταυτόχρονα μπαίνουν και κάποια εμπόδια. Δεν σας φοβάμαι γιατί εσείς είστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξοτάρες μου λατρεμένοι, τα έχουμε πει για εσάς, διανύετε μία από τις καλύτερες περιόδους σας. Όλα πάνε πρίμα στα οικονομικά και έρχεται και ο πλανήτης Άρης στο ζωδιό σας για να σας τονίσει περισσότερο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα γίνετε πιο δραστήριοι, θα θέλετε να κάνετε κινήσεις για να αλλάξετε την εμφάνισή σας, τον χώρο που κατοικείτε και γενικότερα ό,τι σας περιβάλλει. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε την υπερβολική ανάλυση και να αναλάβετε δράση.

Στα ήδη πολύ καλά οικονομικά σας, έρχεται να συμβάλει ο πλανήτης Ερμής και να σας φέρει και αυτός κάποιο έξτρα μπόνους. Πολύ πιθανό να αρχίσετε να μιλάτε για τις προσωπικές σας αξίες, να τις αναθεωρείτε, να μιλάτε για τα δικά σας οικονομικά ή των άλλων. Το μυαλό σας δηλαδή ξεκάθαρα, θα είναι σε οτιδήποτε σας παρέχει ασφάλεια, χρήματα, ιδέες κλπ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι έχουμε εδώ; Α ναι, μάλιστα, τους πιο εργατικούς από όλα τα ζώδια. Εκτός από αυτά που είπαμε για εσάς την προηγούμενη εβδομάδα, πλέον έχετε άλλον έναν πλανήτη στο ζώδιό σας και αυτός είναι ο Ερμής. Θα αρχίσετε να μιλάτε, να λέτε αυτό που πραγματικά θέλετε και θα ακούγεστε. Ό,τι είχαν πει για εσάς πίσω από την πλάτη σας έρχεται επιτέλους στην επιφάνεια και εσείς κάθεστε και ακούτε άφωνοι για το τι μπορεί να έχουν πει για εσάς.

Προσοχή όμως, επειδή όλα σε αυτή τη ζωή είναι δούναι και λαβείν, θα φανερωθούν και αυτά που λέγατε εσείς για άλλους. Ενώ ησυχάζετε από τα λόγια, έρχεται η ώρα των παρασκηνιακών πράξεων να λάβουν χώρα. Πλέον λοιπόν η δική σας δράση, αλλά και των άλλων, θα είναι υπόγεια και θα παραμείνει κρυφή για τον επόμενο μήνα περίπου. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό , γιατί και αυτό αργότερα θα φανερωθεί και το τελευταίο πράγμα που θέλετε εσείς είναι να εκτεθείτε κοινωνικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με ένα πολύ αγαπημένο σας θέμα: τους φίλους και τους ανθρώπους που μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες. Όλη η ενέργεια που δίνατε στη δουλειά σας και δεν σας έβγαινε αυτό που θέλατε, τώρα θα την χρησιμοποιήσετε για τους φίλους σας. Θα είναι αμφίδρομο αυτό – και εκείνοι αλλά και εσείς θα θέλετε να βρεθείτε μεταξύ σας. Θα συνεχίσω λέγοντας πως σε αυτές τις αλλαγές που έχουμε πει ότι κάνετε στην ψυχολογία σας, έρχεται να προστεθεί άλλο ένα λιθαράκι (έτσι, σε δουλειά να βρισκόμαστε!).

Προσοχή όμως θα χρειαστεί εδώ, καθώς μπορεί να σας έρθει η όρεξη να κάνετε κρυφές και κάτω-από-το-τραπέζι συζητήσεις. Δεν αντιλέγω ότι κάποιες φορές χρειάζεται και αυτό, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απαραίτητος ένας λεπτός χειρισμός στο τι θα ειπωθεί, όποτε φροντίστε να είστε φειδωλοί στα λόγια σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ψαράκια μου συμπονετικά, που αγαπάτε όλον τον κόσμο, τα νέα για εσάς επιτέλους είναι ευχάριστα και θα γίνουν ακόμα καλύτερα! Τα γεγονότα που σας είπα την προηγούμενη εβδομάδα πως δύσκολα σας βγαίνουν και ότι έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, ε, ήρθε η ώρα να τα δείτε να γίνονται πράξη! Τα επαγγελματικά σας ενεργοποιούνται και η δράση θα επικεντρωθεί εκεί. Σας έχω ήδη πει ότι κάτι γίνεται με τους φίλους σας – ενώ τόσον καιρό υπήρχε μόνο η επιθυμία, τώρα ήρθε η ώρα να μετατραπεί σε προσέγγιση και γλυκόλογα. Αργότερα θα έρθει και η πράξη.

Επίσης, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι στο τέλος της χρονιάς, μαζί με τον Άγιο Βασίλη, θα σας έρθει και ο Δίας, ο γνωστός πλουσιοπάροχος πλανήτης (αυτό οφείλεται στο ότι είναι και ο πιο μεγάλος από όλους). Για το συγκεκριμένο φαινόμενο θα σας έχω αναλυτικά νέα πολύ σύντομα!