Έχεις γεμίσει την ντουλάπα με ρούχα που θα έντυναν ένα μικρό χωριό και ενώ σκέφτεσαι συνδυασμούς, όταν έρχεται η στιγμή φοράς ο,τι βρεθεί μπροστά σου, γιατί πάλι άργησες για τη δουλειά, το φαγητό με τους φίλους ή στο ραντεβού μαζί του.

Aνοίγουμε τη ντουλάπα και συγκεντρώνουμε όλα όσα θα φορέσεις την εβδομάδα που ξεκίνησε.

Δευτέρα

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο" Το pajama suit είναι το trend που θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις το πρωινό ξύπνημα της Δευτέρας. Άλλα στοιχεία που προσθέτεις, σε περίπτωση που δεν έχεις κοστούμι, είναι ένα πουκάμισο ή μπλούζα, παντελόνι ή οτιδήποτε θυμίζει τη σατέν πιτζάμα σου.

Τρίτη

6k Αν είναι να φέρεις τη χαρά της Άνοιξης μία μέρα νωρίτερα στη δουλειά, το metallic trend σε ρούχα και παπούτσια θα συνωμοτήσει υπέρ αυτής. Με floral, pastel, total black θα ταιριάξει με ασφάλεια, χωρίς να χρειαστεί να φορτώσεις με άλλα αξεσουάρ το look σου.

Τετάρτη

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο" Μερικά χρώματα, ανάμεσά τους και το χακί, ανήκουν στη κατηγορία εκείνων που εξισορροπούν μία εμφάνιση και σου επιτρέπουν συνδυασμούς με έντονα χρώματα ή τα κλασικά.

Πέμπτη

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο" Όσο οι μέρες περνούν, φτάνοντας στις πιο ζεστές, η επιθυμία σου να αποθηκεύσεις τα καλσόν και να βγεις με γυμνά πόδια έξω, σου έχει γίνει εμμονή. Ήρθε η μέρα να κάνεις την αρχή φορώντας μία midi φούστα ή ένα πουκαμισο-φόρεμα.

Παρασκευή 4k

Έχοντας νοσταλγική διάθεση στο κλείσιμο της εβδομάδας και χαζεύοντας έξω από το παράθυρο, η εμφάνιση που θα συμβαδίσει είναι μερικά vintage κομμάτια κλειδιά που θα προσθέσεις.

Σάββατο

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο" Θες να σπάσεις τον κανόνα που θέλει Σάββατο βράδυ να φοράς κάτι εκκεντρικό ή πιο επίσημο, δοκιμάζοντας το λευκό μπλουζάκι με το μαύρο παντελόνι και τα booties σου ή οτιδήποτε άλλο διαβάσεις στο αντίστοιχο άρθρο και στις σειρές που γράφτηκαν γι αυτό.

Κυριακή και μπορείς να βγεις έξω, με ο,τι βρεθεί μπροστά σου ή ακολουθώντας μερικούς κανόνες που θα διαβάσεις εδώ.