Τα είδες τον χειμώνα και θες να τα χορτάσεις και την άνοιξη. Κανένα πρόβλημα αφού τα metallic shoes κυριαρχούν σχεδόν σε κάθε επάξιο street style. Πρόκειται για τη ΝΕΑ hot τάση της άνοιξης, αφού δίνουν στυλ, έτσι μαγικά όπως είναι. Οίκοι μόδας όπως Chanel, Christian Louboutin και Saint Laurent μας μετέφεραν σε έναν κόσμο γεμάτο μαγεία και λάμψη και μας πρότειναν να φορέσουμε το πιο λαμπερό παπούτσι για φέτος. Παρακάτω λοιπόν θα μυηθείς σε ένα metallic passion άλλοτε σε baroque και άλλοτε σε ethnic εκδοχές, με ιριδισμούς που μας εντυπωσιάζουν και έτοιμα να μεταμορφώσουν το προσωπικό σου στυλ με μια μόνο κίνηση, έτσι ΜΑΓΙΚΑ. ΕΣΥ τι λες, θα το τολμήσεις;

Shiny Bright

Metallic shoes: ειναι τα παπουτσια της Ανοιξης που δεν θα θελεις να βγαλεις Και ενώ το καλοκαίρι πλησιάζει, όλο και περισσότερο θέλουμε να φορέσουμε τα λευκά μας σύνολα, που όπως και να το κάνουν υπερισχύουν σε σχέση με τα υπόλοιπα. Για να δώσεις λάμψη λοιπόν, φώτισε το classic total white look με ασημένια μεταλλιζέ παπούτσια #readytoshine

Λίγο ROCK

Metallic shoes: ειναι τα παπουτσια της Ανοιξης που δεν θα θελεις να βγαλεις Για εσένα που θες να ξεχωρίσεις αλλά και για εσένα που δε ξέρεις πιο παπούτσι να βάλεις στη συναυλία ιδού η λύση! Ένα Chelsea μποτάκι με prints σε metallic αποχρώσεις είναι ότι χρειάζεσαι για να ροκάρεις στη κυριολεξία!

Βάλε Χρώμα

Metallic shoes: ειναι τα παπουτσια της Ανοιξης που δεν θα θελεις να βγαλεις Για τις μουντές μέρες αλλά και για τις μέρες της άνοιξης, όπως είδαμε από το φετινό street style, οι περισσότεροι fashion insiders είναι λάτρεις του φωτεινού αυτού μωβ metallic shoe.

Λίγη Δoση Floral

Metallic shoes: ειναι τα παπουτσια της Ανοιξης που δεν θα θελεις να βγαλεις Floral + Metallic shoes είναι σίγουρα ένας συνδυασμός που θα τον βλέπεις αρκετά συχνά. Όποιο χρώμα παπούτσι και αν διαλέξεις ένα είναι σίγουρο: Θα λάμψεις.