Έχεις γεμίσει την ντουλάπα με ρούχα που θα έντυναν ένα μικρό χωριό και ενώ σκέφτεσαι συνδυασμούς, όταν έρχεται η στιγμή φοράς ο,τι βρεθεί μπροστά σου, γιατί πάλι άργησες για τη δουλειά, το φαγητό με τους φίλους ή στο ραντεβού μαζί του.

Κάθε Κυριακή βράδυ, ανοίγουμε τη ντουλάπα και συγκεντρώνουμε όλα όσα θα φορέσεις την εβδομάδα που έρχεται. Γι αυτή, ανοίξαμε τη ντουλάπα των αγοριών και διαλέξαμε μερικά ρούχα για τη καθημερινή εμφάνισή τους, χωρίς να περνάμε κάθε μέρα το τεστ, απαντώντας αν ταιριάζει αυτό το καφέ παπούτσι με το πράσινο πουλόβερ (τι; πώς;)

Δευτέρα

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο"

Βαρέθηκες να πηγαίνεις στη δουλειά με το κοστούμι ή με τις φόρμες. Γι αυτό ρίξε μια ματιά στο άρθρο που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις και να δεις πόσο εύκολο είναι με μικρά μαγικά να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Τρίτη

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο"

Σήμερα θα σηκώσεις τα μανίκια στο σακάκι ή το t-shirt και δεν θα κουραστείς καθόλου για άλλες λεπτομέρειες. Ένα μυστικό για κάθε φορά που θέλεις να δείχνεις χαλαρός και ετοιμοπόλεμος, ακόμα και αν είναι να το δείξεις στη ντουλάπα σου και μόνο.

Τετάρτη

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο"

Πρώτα θα αποδεχθείς ότι είναι Τετάρτη και ύστερα θα κοιτάξεις μία προς μία, όλες τις εμφανίσεις των πιο στυλάτων αγοριών εκεί έξω. Πώς τα καταφέρνουν και πώς να το κάνεις εσύ, είναι δύο ερωτήσεις που θα απαντήσεις με την αντιγραφή. Μην το σκέφτεσαι περισσότερο, ύστερα θα ακολουθήσει η φυσική ροή των πραγμάτων, όπως συμβαίνει συνήθως.

Πέμπτη

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο"

Θα φορέσεις το κοστούμι ή το σακάκι σου με sneakers (ή ο,τι ακόμα φοβάσαι να δοκιμάσεις). Τίποτα πιο θαρραλέο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, για να σε μετατρέψει σε επαγγελματία που γνωρίζει πώς έχουν τα πράγματα (και εντάξει, και πώς να διεκδικεί αυτό που θέλει με ο,τι κι αν φοράει).

Παρασκευή

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο"

Ο ασπρόμαυρος συνδυασμός είναι ασφαλής και κλασικός. Μάθε λίγους ακόμα εδώ, για να μη χρειάζεται να στέλνεις κάθε τόσο φωτογραφίες στη κολλητή/φίλη σου, στο viber.

Σάββατο

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο"

Κι όσο εύκολο φάνηκε να μαζέψεις τα ρούχα της εβδομάδας μέχρι εδώ, άλλο τόσο είναι να βγάλεις εκείνο το κορίτσι για δείπνο. Να το ευχαριστήσεις (κι εμένα αν επιμένεις!) που ήρθε στη ντουλάπα σου και να του δείξεις ότι σήμερα θα φορέσεις το γκρι κοστούμι με το κατάλληλο πουκάμισο.

Κυριακή και μπορείς να μείνεις με τις φόρμες όλη μέρα. Ή να αρχίσεις να συγκεντρώνεις και πάλι τα ρούχα της επόμενης. Duh!