Παρακάτω θα διαβάσεις τα αντίθετα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Μια θεωρία λέει πως είναι τόσο διαφορετικά που κυριολεκτικά δεν αντέχουν το ένα το άλλο για πολύ. Παρόλα αυτά, θα τα δεις πολλές φορές να είναι ζευγάρια και μάλιστα ευτυχισμένα.

Διάβασε πώς τα ζώδια επιβεβαιώνουν με τον τρόπο τους πως τα ετερώνυμα έλκονται.

Κριός + Ζυγός

Ο Κριός και ο Ζυγός με την πρώτη ματιά είναι αταίριαστοι. Ωστόσο, έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά που τους ενώνουν με έναν τρόπο. Μπορούν να γίνουν ξεροκέφαλοι, αγαπούν το ρίσκο και τα καινούργια πράγματα. Σε μια σχέση, ο Κριός μπορεί να μάθει στον Ζυγό πως μπορεί απλά να κοιτάξει τον εαυτό του και να ηρεμήσει χωρίς να νιώθει τύψεις. Από την άλλη, ο Ζυγός μπορεί να διδάξει στον Κριό την τέχνη του να παίζει δίκαια και να έχει πιο ρεαλιστικές απαιτήσεις από τη ζωή του.

Ταύρος + Σκορπιός

Ο Ταύρος με τον Σκορπιό είναι από εκείνα τα ζευγάρια που απλά δε μπορείς να μην κοιτάξεις. Μοιράζονται αρκετά κοινά στοιχεία (είναι πιστοί και αφοσιώνονται), ωστόσο οι διαφορές τους είναι εκείνες που τα κάνουν αν έλκονται το ένα από το άλλο. Ενώ και τα δυο αυτά πλάσματα ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πως πρέπει να παλέψει κανείς για να πετύχει, το ένα (ο Ταύρος) είναι πιο απλό στις πράξεις του. Ξέρει πώς να μιλήσει άμεσα χωρίς να κάνει περίπλοκη τη σκέψη του. Ο Σκορπιός από την άλλη είναι ακραία ενστικτώδης και πολλές φορές άλλα λέει και άλλα εννοεί. Σεξουαλικά, μιλάμε για έναν ζωδιακό συνδυασμό με φοβερές δυναμικές.

Δίδυμοι + Τοξότης

Αυτά τα δυο ζώδια είναι σαν να φιλοξενούν δυο διαφορετικές προσωπικότητες μέσα τους και να διαλέγουν μια κάθε φορά, ανάλογα με τη διάθεσή τους. Από τη μια μπορεί να τα δεις ως τα πιο επικοινωνιακά όντα σε μια παρέα, και από την άλλη σαν κλειστές, σνομπ προσωπικότητες. Αυτοί οι δυο γίνονται οι καλύτεροι φίλοι και ακόμα και στα ερωτικά, αυτό σώζει τη σχέση τους. Μια σχέση μεταξύ τους ενδέχεται να έχει αρκετά προβλήματα, μιας και ο Τοξότης είναι άμεσος και ευθύς, ενώ ο Δίδυμος μπορεί να παίζει και λίγο ύπουλα. Όπως και να έχει, καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Καρκίνος + Αιγόκερως

Αυτοί οι δυο έλκονται έντονα ο ένας από τον άλλο, γιατί μοιράζονται κοινό έδαφος. Βάζουν στόχους και θέλουν να περικλείονται από σημαντικά πράγματα στη ζωή. Η οικογένεια και ο έρωτας είναι σημαντικά στοιχεία για εκείνους. Μοιράζονται σχεδόν ίδια στάνταρ σε ό,τι έχει να κάνει με τα ραντεβού, το σεξ και τον γάμο. Παρόλα αυτά, ο Καρκίνος είναι πιο εξωστρεφής και έχει πιο busy κοινωνική ζωή από τον εσωστρεφή Αιγόκερω. Επιπλέον, ο Καρκίνος αλλάζει διάθεση κάθε μια ώρα, γεγονός που μετατρέπει τον σταθερό πνευματικά Αιγόκερω στον καλύτερο ακροατή και συμβουλάτορά του.

Λέων + Υδροχόος

Ο Λέων χρειάζεται τάξη για να είναι ο αρχηγός, ο Υδροχόος από την άλλη χρειάζεται ακριβώς το αντίθετο. Έχει αγκαλιάσει την πιο “τρελή” πλευρά τη ζωής και ξέρει πως έτσι είναι ευτυχισμένος. Επιπλέον, σε αντίθεση με τον Λέοντα, δεν είναι καλός και θερμός με όλους τους ανθρώπους, παρά μόνο με όσους έχει επιλέξει. Αρκετές οι διαφορές αυτών των ζωδίων, αλλά βαθιά μέσα τους ξέρουν πως το ένα είναι η σκοτεινή πλευρά του άλλου. Ο Λέων μαθαίνει στον Υδροχόο να εκτιμά την αγάπη και τη φιλία, ενώ παίρνει από εκείνον το μάθημα να μην ανησυχεί για το τι σκέφτονται οι άλλοι.

Παρθένος + Ιχθύες

Φαινομενικά, αυτοί οι δυο είναι εντελώς διαφορετικοί. Η αλήθεια είναι πως ο Παρθένος φαίνεται και είναι απόλυτα οργανωμένος. Ο Ιχθύς από την άλλη είναι ένας σίφουνας με πόδια. Ωστόσο, μέσα τους η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Το μυαλό του Παρθένου είναι ένα χάος και του Ιχθύ ένα παραμύθι της Disney. Αυτό που μοιράζονται αυτά τα δυο ζώδια είναι εσωτερικοί φόβοι, ανησυχίες, διάθεση να βοηθήσουν τον άλλο, ανιδιοτέλεια, πραγματική αγάπη. Χτίζεται μια ιδιαίτερη οικειότητα μαζί τους και δίνουν ο ένας στον άλλο τη σωστή ποσότητα διαφορετικής φιλοσοφίας για τη ζωή.

featured image: Elite Daily