Οι περισσότεροι περιμένουν με ανυπομονησία το καλοκαίρι. Είναι άλλωστε αυτή η εποχή που σηματοδοτεί τις διακοπές, τη θάλασσα, την ξεκούραση. Οι μέρες είναι μεγαλύτερες, η θερμοκρασία ανεβαίνει και όλο αυτό δημιουργεί ένα περιβάλλον που σου φτιάχνει τη διάθεση. Στη φτιάχνει όμως πραγματικά;

Γιατί μπορεί η αυξημένη θερμοκρασία να αυξάνει τη διάθεσή σου και να λύνει κάποια από τα προβλήματα που υπάρχουν τον χειμώνα αλλά μερικές φορές η έντονη ζέστη γίνεται αφόρητη. Και όσο είσαι διακοπές μακριά από την πόλη και νιώθεις το δροσερό αεράκι να σε αναζωογονεί όλα είναι όμορφα. Τι γίνεται όμως με τις ημέρες που είσαι στο σπίτι και δεν βρίσκεις κανέναν τρόπο να δροσιστείς; Τις ημέρες που νιώθεις πως ζεσταίνεσαι τόσο που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αντιμετωπίσεις; Μία οικονομική λύση είναι ο ανεμιστήρας, και για αυτό ίσως θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να στραφείς στην αγορά ενός ανεμιστήρα δαπέδου ο οποίος θα σου λύσει πολλά από τα προβλήματα που φέρνει μαζί του ένας καύσωνας.

Εμείς ανακαλύψαμε έναν νέο ανεμιστήρα δαπέδου ο οποίος μας εντυπωσίασε από την πρώτη κιόλας ματιά. 

Για αυτόν το λόγο θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να στραφείς στην αγορά ενός ανεμιστήρα δαπέδου ο οποίος θα σου λύσει όλα τα προβλήματα.

Αρχικά τις εντυπώσεις κλέβει ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του Dyson Cool™ AM07 Tower αφού μοιάζει σαν ένα διακοσμητικό χώρου, και μάλιστα υψηλής αισθητικής. Με μια πρώτη ματιά αυτό που παρατηρείς είναι πως δεν έχει καμία σχέση με τους κλασικούς ανεμιστήρες αφού δεν διαθέτει περιστρεφόμενα πτερύγια. Είναι αυτό το αντικείμενο που μπορείς άνετα να έχεις στον χώρο σου σε όλη τη διάρκεια του χρόνου αφού δεν θυμίζει σε τίποτα τον ανεμιστήρα που έχεις συνηθίσει να βλέπεις κάθε καλοκαίρι, έως σήμερα.

Το ότι δεν διαθέτει περιστρεφόμενα πτερύγια τον κάνει φυσικά, εκτός από εκλεπτυσμένο, και απόλυτα ασφαλή για την προστασία των παιδιών ή των κατοικίδιων. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο θα λατρέψεις τον σχεδιασμό του είναι πως χωρίς γρίλιες και πτερύγια μπορείς να τον καθαρίσεις πολύ πιο εύκολα από όσο μπορείς να φανταστείς.

Ένα άλλο πρόβλημα που έχει καταφέρει να ξεπεράσει ο ανεμιστήρας Dyson Cool™ AM07 Tower είναι αυτό του θορύβου. Γιατί καλή η δροσιά του ανεμιστήρα στη μεσημεριανή σιέστα σου αλλά πώς να την απολαύσεις όταν ο θόρυβος του ανεμιστήρα δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις; εξαιρετικά αθόρυβος.

Όσον αφορά τη ροή του αέρα, και εδώ ο Dyson Cool™ AM07 Tower διαφοροποιείται από τους κλασικούς ανεμιστήρες αφού ο αέρας είναι σταθερός χωρίς να αλλάζει συνέχεια κατευθύνσεις. Η τεχνολογία Air Multiplier™ ενισχύει επίσης τον περιβάλλοντα αέρα, δίνοντας ένα αδιάκοπο ρεύμα ομαλής ροής αέρα. Έτσι εξασφαλίζεται ο δροσερός αέρας σε όλο το δωμάτιο χωρίς να χρειάζεται να κάθεσαι μπροστά του για να δροσιστείς!

Για αυτόν το λόγο θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να στραφείς στην αγορά ενός ανεμιστήρα δαπέδου ο οποίος θα σου λύσει όλα τα προβλήματα.

Και επειδή δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να πρέπει να σηκωθείς για να αλλάξεις κάποια ρύθμιση τη στιγμή ακριβώς που έχεις χαλαρώσει, ο ανεμιστήρας Dyson Cool™ AM07 Tower διαθέτει και τηλεχειριστήριο με δέκα ακριβείς ρυθμίσεις ροής αέρα και χρονοδιακόπτη ύπνου. Έτσι μπορείς να τον προγραμματίσεις εσύ για να απενεργοποιηθεί μετά από προκαθορισμένα διαστήματα, από 15 λεπτά έως 9 ώρες.

Τέλος είναι πολύ φιλικός προς το περιβάλλον έχοντας βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση αφού είναι κατασκευασμένος για να δημιουργεί ισχυρή ροή αέρα, χρησιμοποιώντας 10% λιγότερη ισχύ από τον προηγούμενο tower ανεμιστήρα.

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν θα βρεις στο damkalidis.gr