Το νέο τρέιλερ του HBO Max για το «And Just Like That», το reboot του «Sex and the City», μόλις κυκλοφόρησε, αποκαλύπτοντας πού βρίσκονται η Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) και η παρέα της, 11 χρόνια την ταινία «Sex and the City 2».

Το τρέιλερ φαίνεται να αποκαλύπτει ότι οι τρεις γυναίκες είναι ακόμα παντρεμένες —τουλάχιστον προς το παρόν— και φέρνει στο επίκεντρο τη σχέση της Carrie με τον Mr Big.

Το νέο κεφάλαιο της πρωτοποριακής σειράς του HBO Sex and the City, ακολουθεί την Carrie (Sarah Jessica Parker), τη Miranda (Cynthia Nixon) και τη Charlotte (Kristin Davis) καθώς συνεχίζουν το ταξίδι από την περίπλοκη πραγματικότητα της ζωή και της φιλία στα 30 τους μέχρι την ακόμα πιο περίπλοκη πραγματικότητα στα 50 τους.

Η πρωταγωνίστρια Sarah Jessica Parker, μίλησε για τη νέα σειρά και την επιστροφή της στη μεγάλη οθόνη με την παρέα της και με παλιούς και νέους φίλους.

«[Γυρίζουμε] σε μια πόλη που αγαπάμε και ελπίζουμε να είμαστε μέρος μιας πόλης που μπορεί να υποστηρίξει καλλιτέχνες, πολιτισμό και ιδρύματα που έχουν κλείσει και τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί [κατά τη διάρκεια του COVID-19], », είπε στο TMZ τον Ιανουάριο του 2021.