Το HBO ανακοίνωσε ότι το reboot του Sex and the City, And Just Like That…, ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν.

Είδαμε την επιστροφή της Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), της Charlotte York (Kristen Davis) και της Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) σε μια «μεταπανδημική» Νέα Υόρκη — χωρίς τη Samantha Jones, η οποία έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να αναβιώσει τον χαρακτήρα της.

Σιγά σιγά μαθαίνουμε λεπτομέρειες για την επόμενη σεζόν, η οποία θα εμφανίσει ξανά ένα σημαντικό πρόσωπο από το παρελθόν της Carrie, ton Aidan.

Ο John Corbett εμφανίζεται ξανά ως Aidan

Η δεύτερη μεγάλη αγάπη της Carrie Bradshaw επιστρέφει. Το Deadline επιβεβαίωσε ότι ο Corbett έχει ενταχθεί στο καστ της δεύτερης σεζόν.

Η απουσία του Aidan ήταν αισθητή στον πρώτο κύκλου αφού δεν έγινε σε εκείνον ούτε μία αναφορά, παρά το γεγονός ότι ήταν μακροχρόνιος φίλος του Steve. Η πρώτη σεζόν επικεντρώθηκε στην απώλεια και το πένθος της Carrie οπότε τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ξαναδούν οι fans του Aidan το αγαπημένο αγόρι της Carrie.

Αν και δεν υπάρχει ακόμη κάτι πιο συγκεκριμένο για την πλοκή και τον ρόλο του Aidan, μιας και τον έχουμε αφήσει από το Sex and the City 2, παντρεμένο με τρία παιδιά.