Ο τελευταίος κύκλος του American Horror Story: Cult ολοκληρώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και από τότε έχουμε πολύ λίγες πληροφορίες σχετικά με τη σεζόν που θα ακολουθήσει. Τον Ιανουάριο του 2017 ανακοινώθηκε επίσημα ότι δόθηκε το πράσινο φως και για 8η season, όμως ο Ryan Murphy κρατά πολλά μυστικά για το περιεχόμενό της. Εμείς μαζέψαμε όλα αυτά που μάθαμε για αυτή τη σεζόν, η οποία ακόμα παραμένει χωρίς τίτλο.

*Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τώρα το καλοκαίρι. Δύο μήνες πριν, ο Ryan Murphy ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν μέσα Ιουνίου ενώ δεν έχει βγει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για την σειρά. Σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη.

*Coven και Murder House Crossover. Μe ένα tweet, ο Ryan έδωσε τις υποσχέσεις του σχετικά με την “ανάμιξη” στοιχείων της πρώτης και της τρίτης σεζόν και όλοι είναι τόσο μπερδεμένοι.

https://twitter.com/MrRPMurphy/status/1007361446093586432?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cosmopolitan.com%2Fentertainment%2Ftv%2Fa19831489%2Famerican-horror-story-news-cast-date-spoilers%2F

Joan Collins θα είναι μέρος του cast. H iconic ηθοποιός από τη “Δυναστεία” θα συμμετέχει στην 8η σεζόν, όμως δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλά για τον ρόλο της. Σίγουρα εκτός από την γιαγιά του Evan Peters, ετοιμάζεται και κάτι άλλο, μεγαλύτερο.

*Διαδραματίζεται στο μέλλον. Κάποιες θεωρίες τη θέλουν να αφορά το έτος 2032, όμως ο Murphy, για μια ακόμη φορά, ξεκαθάρισε το τοπίο και είπε πως η υπόθεση θα είναι χρονικά τοποθετημένη στον Οκτώβριο του 2019. Κάποιοι θεωρητικοί, το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και το συνδυάζουν με την ομιλία του JFK, η οποία αφορούσε τη δημιουργία καταφυγίων πυρηνικών βομβών. Έτσι, αυτοί που πιστεύουν πως ο νέος κύκλος θα ονομαστεί Radioactive, επιβεβαιώνονται με τον τρόπο τους. Ο Murphy, μάλιστα, παραδέχτηκε πως ο νέος κύκλος δεν θα είναι τόσο προσγειωμένος όσο ο προηγούμενος και θα έχει πολλά στοιχεία από το Coven και το Murder House.

*H Kathy Bates επιστρέφει. Η συγκεκριμένη ηθοποιός έχει συμμετάσχει στο Coven, το Freak Show, το Hotel και το Roanoke και τώρα ετοιμάζεται για την 8η σεζόν. Θα αναλάβει έναν ηγετικό ρόλο μετά την απουσία της από την προηγούμενη σεζόν, λόγω της συμμετοχής της στην παραγωγή του Netflix, Disjointed.

Δες ακόμα: Το καινούριο tattoo της Sophie Turner είναι spoiler για το τέλος του Game of Thrones;
featured photo: The Inquisitr