Ειλικρινά βρείτε μου έναν άνθρωπο που να μην έχει σκάσει με όλη αυτή την αναμονή για την καινούργια σεζόν του Game of Thrones και να μην έχει διαβάσει ο,τι πιθανό σενάριο γράφεται και κυκλοφορεί στα sites. H όγδοη -και τελευταία- σεζόν δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν από τον Απρίλιο του 2019 και εμείς περιμένουμε, έχοντας φάει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας μέχρι κάποιος να κάτσει επιτέλους στον θρόνο και να αποκαταστήσει τα πράγματα.

Σε αυτή τη σειρά πολλοί είναι αυτοί που δεν τα έχουν καταφέρει, σε αντίθεση με την Sophie Turner, η οποία ακόμα καλά κρατεί, αν και έχει περάσει και αυτή τα δικά της – δεν μπορείς να πεις.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η tattoo artist, Lauren Winzer, μοιράστηκε με τους followers της, στο λογαριασμό της στο Instagram αυτή την φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/BjzNHEIll6g/?utm_source=ig_embed

Στη δημοσίευση, η Αυστραλή καλλιτέχνης έχει κάνει tag την Sophie Turner, η οποία στη σειρά διαδραματίζει τη γνωστή σε όλους Sansa Stark. Αυτό το τατουάζ φέρει το οικόσημο του House Stark μαζί με μια μικρή φράση από ένα παλιό quote της σειράς το οποίο λέει “When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies but the pack survives“.

Όπως είναι λογικό, οι fans σε όλο τον κόσμο έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν ως spoiler του καινούργιου κύκλου επεισοδίων. Χωρίς κανείς να ξέρει με βεβαιότητα αν πρόκειται για την Sophie Turner, πολλοί θεωρούν πως είναι ένα μήνυμα για τα μέλη της οικογένειας Stark τα οποία έχουν επιβιώσει. Από την άλλη μπορεί να είναι κάτι που θα της θυμίζει την πορεία της σειράς και τη συμμετοχή της σε ένα τόσο μεγάλο project, κάτι δηλαδή καθαρά προσωπικό. Μπορεί αυτός ο υπαινιγμός ότι τα πράγματα για τους Stark θα φτιάξουν, να αποδειχθεί αληθής και μεγάλης σημασίας για την πλοκή. Όλα αυτά βέβαια, τα αναφέρουμε έχοντας ενδοιασμούς, καθώς η όγδοη σεζόν αναμένεται ανατρεπτική.

Δες ακόμα: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την 8η σεζόν Game of Thrones
featured photo: vulture.com