Μια ολιστική προσέγγιση του wellness απαιτεί καλή διατροφή, σωματική άσκηση και τα απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες αλλαγές που μπορείς να κάνεις στον χώρο που σε περιβάλλει για να το πετύχεις. Καθώς αυτή είναι η ιδανική περίοδος να κάνεις μια ενδοσκόπηση κι έναν καλό έλεγχο στο σπίτι σου, δες παρακάτω τι χρειάζεται να αλλάξεις. Στόχος: η ευεξία.

Ξεκαθάρισε τα πράγματά σου – Ξεκαθάρισε το μυαλό σου

Είτε το αντιλαμβάνεσαι είτε όχι, ο περιβάλλων χώρος σου επηρεάζει τη γενικότερη διάθεσή σου. Δες ξεχωριστά κάθε αντικείμενο που τον απαρτίζει. Σου προκαλεί κάποιο από αυτά αρνητικά συναισθήματα; Θυμό; Άγχος; Εκνευρισμό; Μήπως κάποιο από αυτά ήταν δώρο από ένα άτομο που έχεις βγάλει από τη ζωή σου; Σκέψου καθαρά και πέταξε ή δώρισε οτιδήποτε σου δημιουργεί αρνητικότητα.

3 μικρές αλλαγές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου για να προμοτάρεις το γενικότερο wellness σου
Pholder

Μην ξεχνάς την ποιότητα του αέρα

Η ποιότητα του αέρα στον χώρο σου παίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητα της ζωής σου. Πέραν του ότι είναι απαραίτητο να αερίζεις συχνά το σπίτι σου, ανοίγοντας τα παράθυρα, ένας ακόμα τρόπος να φροντίσεις για την ποιότητα του αέρα που εισπνέεις, είναι να προσθέσεις φυτά στην καθημερινότητα και τη διακόσμησή σου. Δες εδώ κάποιες από τις ιδανικότερες επιλογές που έχεις.

Χρησιμοποίησε κρυστάλλους

Αν ακόμα δεν έχεις δώσει στους κρυστάλλους μια ευκαιρία, μάλλον ήρθε η στιγμή. Βρες τον κατάλληλο για τις ανάγκες σου και διακόσμησε τον στο χώρο σου. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος κρύσταλλος για κάθε τομέα της ζωής σου που θέλεις να βελτιώσεις. Μπορείς να τον διακοσμήσεις στο γραφείο ή στο coffee table σου. Παλιότερα, είχαμε ετοιμάσει έναν mini οδηγό με τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρεις πριν κάνεις την επιλογή σου. Θα τον βρεις εδώ. 

featured image: Well+Good