Μπορεί να έχεις συνηθίσει να βλέπεις τους κρυστάλλους σαν διακοσμητικά σε γραφεία και βιβλιοθήκες, αλλά λέγεται ότι υπάρχει μια μυστική μαγική δύναμη πίσω από αυτούς. Η Devi Brown, ιδρύτρια του Karma Bliss μίλησε στο The Coveteur για τη δύναμή τους, αλλά και για το σε ποιον κρύσταλλο πρέπει να επενδύσεις ανάλογα με τον τομέα της ζωής σου που θέλεις να βελτιώσεις.

Αγάπη

Rose Quartz (Ροζ χαλαζίας): Γνωστός και ως «πέτρα αγάπης», βοηθά καρδιά και μυαλό να αναγνωρίσουν την αγάπη όταν αυτή είναι κοντά. Βοηθά επίσης στην απελευθέρωση προηγούμενων συναισθηματικών τραυμάτων.

Ροδονίτης: Γνωστός ως «πέτρα της αυτοεκτίμησης» δημιουργεί μια ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού, αλλά ενισχύει και την αθωότητα.

Χρήματα

Πράσινη Αβεντουρίνη: Γνωστή ως «πέτρα της τύχης» προσελκύει αφθονία και ευνοϊκά αποτελέσματα.

Γρανάτης: Ενίσχυση της δύναμης, της σταθερότητας και του οικονομικού κέρδους, ο γρανάτης είναι χρήσιμος για την ευημερία των επιχειρήσεων.

coveteur.com

Καριέρα

Citrine: Γνωστός ως «πέτρα της επιτυχίας», παρέχει τεράστια βοήθεια στη δημιουργικότητα και την εκδήλωση των ικανοτήτων στον τομέα της δουλειάς.

Mookaite Jasper: Αυτός ο κρύσταλλος βοηθάει κάποιον να συνειδητοποιήσει την πλήρη δυναμική του και ενισχύει τη διαίσθηση κατά τη λήψη αποφάσεων, δίνοντας θετική ενέργεια στον εργασιακό χώρο.

Φιλία

Τουρκουάζ: Αυτή η πέτρα ενισχύει την εμπιστοσύνη και την καλοσύνη και είναι ιδανική για την ενίσχυση των δεσμών.

Pink Thulite: Αυτή η πέτρα βοηθά τον κάτοχό της να γίνει πιο ανοιχτός και εξωστρεφής, να αυξήσει την αυτοεκτίμησή του και να συνδεθεί με άλλα άτομα χωρίς φόβο.

Σοφία

Αμέθυστος: Ο Αμέθυστος προωθεί τη πνευματική υγεία. Βοηθά στον εντοπισμό κρυφών αιτιών πίσω από συναισθήματα, εθισμούς και συμπεριφορές.

Flourite: Διεγείρει τον εγκέφαλο, βοηθά στην ενίσχυση της μάθησης και της ψυχικής δραστηριότητας και καθαρίζει ενέργεια με αποτέλεσμα να βοηθά κάποιον να πάρει καλύτερες αποφάσεις.

Study Breaks Magazine

Εξουσία

Lapis Lazuli: Ενισχύει την πνευματική πρόοδο και το εσωτερικό όραμα. Είναι γνωστό ότι είναι μια πέτρα που προωθεί την αλλαγή της συνείδησης.

Labradorite: Εξαιρετικός για προστασία, γνωστός ως «πέτρα της μαγείας ». Ενισχύει την εσωτερική δύναμη και συνδέεται με όλα τα τσάκρα.

Υγεία

Carnelian: Καλός για τη ζωτικότητα και τη σεξουαλικότητα, ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας και είναι χρήσιμος σε περιόδους αποτοξίνωσης.

Poppy Jasper: Η «πέτρα της επιμονής» βοηθά στην αποθεραπεία και στην αντιμετώπιση των αλλεργιών.

Πνευματική Ευεξία

Aquamarine: Χαλαρωτικό και καταπραϋντικό, το aquamarine βοηθά στον κατευνασμό του θυμού, ενώ καλμάρει και το νευρικό σύστημα. Βοηθά επίσης στην απελευθέρωση ανθυγιεινών σκέψεων.

Λεπιδόλιθος: Βοηθάει στη χαλάρωση, την ανακούφιση του στρες και στη διατήρηση της συναισθηματικής σταθερότητας και της αποστασιοποίησης από το δράμα.


featured image: stonedcrystals.com