Πόσες φορές έχει τύχει να σου ζητήσει κάποιος στο γραφείο κρέμα χεριών και να μην έχεις; Ή να σπάσει το νύχι σου από τη βιασύνη να τα προλάβεις όλα, αλλά να μην έχεις λίμα; Οι πολλές ώρες στη δουλειά, το άγχος και οι έντονοι καθημερινοί ρυθμοί μας κάνουν μερικές φορές να ξεχνάμε πως με λίγη προνοητικότητα μπορούμε άμεσα να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας.

Δες παρακάτω ποια must αντικείμενα μπορείς να έχεις στο μικρό σου τσαντάκι για να γλιτώσεις τις κακοτοπιές στο γραφείο.

Λαστιχάκι μαλλιών

Δεν θα καταλάβω ποτέ που και πώς χάνονται όλα αυτά τα λαστιχάκια που κουβαλάω στο χέρι μου για να μην τα χάσω! Ας είναι καλά όπου και να ‘ναι. Πάντα έχω μια ρεζέρβα στο νεσεσέρ μου για ώρα ανάγκης.

Λίμα

Η δουλειά σε γραφείο – και όχι μόνο – συχνά έχει ως θύμα τα νύχια σου. Έχοντας μια μίνι λίμα μαζί σου μπορείς άμεσα να διορθώσεις την όποια ζημιά χωρίς κόπο.

Lip Balm

Ο κλιματισμός στο γραφείο ξηραίνει το δέρμα και τα χείλη μας. Ανανέωσε πού και πού το κραγιόν σου και μην παραλείψεις ένα ενυδατικό lip balm που και θα βοηθήσει το κραγιόν να διατηρηθεί για περισσότερη ώρα, αλλά και θα ενυδατώσει τυχόν ξηρά σημεία.

Κρέμα χεριών

Δεν την ξεχνάω ποτέ, και όχι μόνο επειδή έχω ξηροδερμία αρκετά συχνά, αλλά και επειδή μυρίζει υπέροχα και ενυδατώνει τα χέρια μου σε βάθος.

Δες ακόμα: Ο νούμερο ένα τρόπος να αντιμετωπίσεις την ξηρότητα φέτος τον χειμώνα

Άρωμα

Δεν παραλείπω το άρωμα πριν φύγω για δουλειά, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας ίσως χρειαστώ μια μικρή ανανέωση. Ένα δειγματάκι από το αγαπημένο μου άρωμα βρίσκεται πάντα χρήσιμο. Επίσης, έρευνες λένε πως συγκεκριμένα αρώματα παρουσιάζουν ψυχοθεραπευτικές ιδιότητες και είναι σίγουρο πως μυρίζοντας το μου φτιάχνει η διάθεση.

Παρακεταμόλη

Ειδικά τώρα που το φθινόπωρο είναι μια μεταβατική περίοδος προς το χειμώνα, κυκλοφορούν αρκετές ιώσεις που ίσως σου προκαλέσουν πονοκέφαλο και αδυναμία. Ένα παυσίπονο είναι πάντα χρήσιμο για έκτακτες περιστάσεις.

Γυναικεία υγιεινή

Τις δύσκολες μέρες του μήνα, καλό θα ήταν να έχεις πάντα ένα ταμπόν ή μια σερβιέτα στο νεσεσέρ σου. Δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση να ζητάς από μια συνάδελφο που δεν γνωρίζεις καλά ή να χρειαστεί να πας να αγοράσεις εκείνη τη στιγμή.


featured image: Barely There Beauty