Υιοθετώντας ένα γνωστό, δυναμικό ήθος που βλέπει κανείς σε συναυλίες συγκροτημάτων όπως των HAIM και των MUNA, οι Aces θέλουν να γίνουν σεβαστές επειδή είναι μια καλή μπάντα – όχι απλά άλλο ένα all-girls γκρουπ. Το τετραμελές συγκρότημα, αποτελείται από τις αδελφές Cristal και Alisa Ramirez και τις φίλες τους Katie Henderson και McKenna Petty. Μπορεί να τις θυμάσαι από το γνωστό catchy pop τραγούδι τους “Stuck”, αλλά συνθέτουν μουσική για πάνω από μια δεκαετία.

Aυτό είναι το νέο all-girls συγκρότημα που ξεχωρίσαμε
pmstudio.com

Τα τραγούδια τους μιλάνε για το πώς να αψηφήσεις τις προσδοκίες (“Baby Who”) και το ότι θέλουν κάτι παραπάνω από σεξουαλική οικειότητα (“Physical”), συνδυάζοντας την γκλιτεράτη δεκαετία του ’80 με κλασικές ροκ μελωδίες. Το sunny στυλ τους, σε ξεγελάει σκεπτόμενη ότι είναι από την Καλιφόρνια, ενώ στην πραγματικότητα κατάγονται από την ‘εξωτική’ Utah.

Οι Aces μεγάλωσαν ακούγοντας κλασικά συγκροτήματα όπως Beatles και Queen, αλλά και πιο alternative όπως Depeche Mode καθώς και αρκετή 80’s pop όπως Michael Jackson και Εarth, Wind & Fire, κάτι που είναι αρκετά εμφανές στη μουσική – αλλά και στυλιστική- τους προσωπικότητα.

Είναι το group το οποίο χαρακτηρίζει την Generation Z, και νιώθουν ότι αυτός ο τίτλος τους τιμά ιδιαίτερα, αλλά αυξάνει και τις προσδοκίες από τους fans τους. Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που θα μπορούσε να τους κάνει κανείς είναι πως όταν άκουσε κάποιο τραγούδι τους και ένιωσε να ταυτίζεται με το νόημα και τους στίχους του, γιατί ένιωθε ακριβώς αυτό εκείνη τη στιγμή που το άκουσε.

Δες επίσης: 80’s Hot Summer Playlist
featured image: papermag.com